Jerry O'Connell v seriálu Miliardy | foto: HBO

Teorie velkého třesku má novou tvář, představí se Sheldonův bratr

  • 51
Fanoušci seriálu Teorie velkého třesku konečně uvidí, jak vypadá George Cooper Jr., bratr hlavního hrdiny Sheldona přezdívaný Georgie. Zahraje si ho Jerry O’Connell, známý z filmu Jerry Maguire nebo ze seriálu Miliardy.

Jerry O’Connell coby Georgie vstoupí do populárního příběhu na konci nejnovější série, a to v souvislosti s nadcházející svatbou Sheldona a jeho přítelkyně Amy. Dosud jej diváci znali jen v mladší verzi ze seriálu o dospívání malého génia Mladý Sheldon, kde jeho bratra ztvárnil Montana Jordan.

Ve své dospělé podobě však právě a jedině Georgie představoval poslední postavu Cooperovy rodiny, která dosud nebyla k vidění. Laurie Metcalfová v roli Sheldonovy matky vystupuje v seriálu od první řady, na řadu už přišly Sheldonovy sestry i babička, pouze Georgie se dosud nevydal z rodného Texasu do Kalifornie.

Přestože po celých jedenáct let vysílání Teorie velkého třesku se Georgie neobjevil v obraze, Sheldon ho občas zmiňoval - a ne právě lichotivě. Dokonce i matka obou bratrů přiznávala, že ve srovnání s nadaným Sheldonem je jeho bratr hloupý. Svou americkou premiéru si Georgie odbude v květnu.