Jana Švandová a Veronika Freimanová při natáčení seriálu Zoo | foto: TV Prima

Prima točí rodinný seriál Zoo. Vévodí mu Michaela Pecháčková a zvířata

  • 3
Televize Prima natáčí rodinný seriál s pracovním názvem Zoo. Sleduje osud dívky, která se rozhodla zahodit dědictví rodinné firmy a jít si za svým snem. Hraje ji Michaela Pecháčková, její kamarádku ztvární Eva Burešová.

Dědička klanu místo studia v Los Angeles pracuje v zoologické zahradě jako ošetřovatelka; tajně. Její rodina si myslí, že odjela poslušně studovat prestižní drahou školu. „Je milá, upřímná a hodně cílevědomá, což se mi na ní líbí,“ popisuje svoji postavu Michaela Pecháčková.

Hrdinka před svými rodiči, Sabinou Laurinovou a Markem Taclíkem, utekla za láskou ke zvířatům do zoo, kterou řídí Veronika Freimanová. „Rázná dáma, která se snaží věci řešit. Má i problémy v rodině, tak se věci kolem ní dějí rychleji, než si představuje. Ale celkem fajn ženská,“ líčí herečka.

Zakladatelka firmy v podání Jany Švandové je hlavou rodiny. „Se svým mužem založila sklárnu, po jeho smrti úspěšný podnik převzala a věří, že své dílo jednou předá právě milované vnučce,“ vysvětluje Švandová, před kamerou seriálová tchyně Laurinové a matka Taclíka.

Část děje se bude odehrávat v prostředí Safari Parku Dvůr Králové. Tvůrci dále obsadili Davida Gránského, Pavlu Tomicovou, Štěpána Benoniho, Boba Klepla, Vandu Hybnerovou či Terezu Brodskou. Datum televizní premiéry není dosud stanoveno.