Vladimír Polívka a David Matásek při natáčení čtvrté řady seriálu Polda

Vladimír Polívka a David Matásek při natáčení čtvrté řady seriálu Polda | foto: TV Prima

Do čtvrté řady krimiseriálu Polda přibude Vladimír Polívka

  • 0
Televize Prima opět rozjela natáčení kriminálního seriálu Polda. Vzniká už čtvrtá série, v níž se do hlavní role vrátí David Matásek coby zábavný policista z jiných, nekorektních časů. Zachovány zůstanou i další klíčové postavy v podání Igora Orozoviče, Jiřího Vyorálka, Jany Kolesárové či Ondřeje Pavelky.

Třetí série sice skončila odchodem Matáskova hrdiny od policie, ale to neznamená, že se v nových dílech seriálu nebudou vyšetřovat zločiny. Do týmu přibyl mladý poručík, kterého představuje Vladimír Polívka.

„Dosud nikdy jsem nedělal projekt, ve kterém mám devadesát pět natáčecích dní a kde vystupuji téměř v každém obraze. Je to velká zodpovědnost i zkušenost, musím být připravený na každý příští den,“ přiznal Polívka.

Jedním z důvodů, proč nabídku přijal, je podle herce právě setkání s Matáskem. „Je vynikající, je s ním zábava a naše postavy jsou si podobné, takže jejich ega se často navzájem střetnou,“ slibuje Polívka.

Seriál Polda sleduje detektiva, který se po dvaceti letech v kómatu vrací zpátky do služby. První řadu vysílala Prima od podzimu 2016, druhou rok poté, třetí série se objevila loni.

Cyklus založený na zahraniční licenci patří k divácky nejúspěšnějším projektům Primy, která premiérovou čtvrtou řadu uvede až příští rok.