seriál Rodinná pouta 3 (2006)

seriál Rodinná pouta 3 (2006) - seriál Rodinná pouta 3 (2006) | foto: Prima

Rodinná pouta 145: Urážky a rvačka

  • 1
Anna je zaskočená, že by měla být u operace své matky. Kratochvíl ji chápe, ale rád by ji tam měl.

Pešková (Kateřina Burianová) se to dozví od Stáni (Sandra Pogodová) a Anně říká, že chce, aby u operace byla.

Anna potřebuje s Petrem (Daniel Bambas) vyřešit nedorozumění. Vysvětluje mu, že nechává Stáně a Strnadovi (Jan Zadražil) byt, když má službu. Petr ji zve na Silvestra, ale Anna neví, jak to bude s matkou.

Hanka (Petra Špindlerová) se zlobí, že se Hynek (Miloslav Mejzlík) s Janem (Saša Rašilov) vykašlali na přípravu Vánoc. Nelíbí se jí, že Janovi přijde na Štědrý den návštěva. Není jí dobře, ale tvrdí, že je v pořádku. Viktor (Petr Vondráček) se vrátil z Asie a chce nečekaně strávit Vánoce s rodinou. Nečekané návštěvy pokračují. Místo Nikol přijde Dagmar Lacinová (Laďka Něrgešová). Hynek ji zve ke štědrovečernímu stolu a Hanka zuří.

Ivana (Zdeňka Žádníková - Volencová) zdobí stromeček a myslí na Sýkoru. Měly to být jejich první Vánoce v novém domě. Nechce peníze, ani dědictví, jen trochu štěstí.

Krátký (Jan Révai) dává Bořkovi (Martin Zounar) k Vánocům spoustu darů, jsou to ale samé pomůcky ze sex shopu. Wagner se na něj zlobí a Wagnerová (Ivanka Devátá) je zhnusená. Vadí jí, že si o něm podřízení myslí, že je ubožák, který si ani ženskou nesežene. Filip (Otto Kallus) přinesl dárky pro Františka a pro Marcelu (Zuzana Dřízhalová) peníze. Marcela si od něj peníze vzít nechce.

Alena (Anna Kulovaná) přivezla Petrovi dárky, předává je dědovi a říká, že je to naposledy, co ho otravuje a že ji čeká dlouhá cesta. Petr najde pod stromečkem dopis na rozloučenou.

Kratochvíl poprosil kolegu anesteziologa, aby v den operace Peškové jistil Strnada. Toho se to ale dotkne. Nechápe, proč ho Kratochvíl pořád zkouší.

foto
Seriál Rodinná pouta vysílá TV Prima
každé ÚTERÝ a ČTVRTEK