Diskuze

RECENZE: Jak Strážmistr Topinka vede do Beskyd Policejní akademii

Seriál Strážmistr Topinka odvozený z Doktora Martina, který v pátek startuje v České televizi, je o jeden ovčí chloupek zábavnější než celovečerní film Doktor Martin: Záhada v Beskydech. Ovšem tím výčet pochval skoro končí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Včera jsem zvládnul třetí díl ale děkuji,už nemusím.

Strašná kravina.;-€

0 0
možnosti
Foto

Záhada v Beskydech - velmi nepravděpodobný příběh na pomezí pohádka a sci-fi.

0 0
možnosti
IM

Trochu utahané,trochu nudné,ale krajina hezká.

0 0
možnosti
JB

J47a11n 86B26u98c21h53a34r

14. 1. 2019 8:16

Nektery filmy (serialy) jsou blby uz podle plakatu. Tenhle uz podle nazvu...

2 0
možnosti
LV

L83e51o 11V75á53l70e20k

12. 1. 2019 15:20

Je to pouze další paskvil, který ČT vyplodila za naše koncesionářské poplatky. Dosud jsem toleroval 135 Kč jako vyhozené peníze. Jenže ČT nejenže není veřejnoprávní televize, ale nedodržuje zákony a škodí. Dál nás krmí reklamami, které nevím proč nazývá sponzory . Uveřejňuje staré vykopávky a pokud něco stvoří je to katastrofa. To ale není to nejhorší. Lže a fabuluje ve zpravodajství, očerňuje Ústavní činitele a do svých pořadů zve hosty,kteří tuto nenávistnou linii podporují. Není jim ani hanba vymývat mozky malým dětem ideologicky podbarvenými pohádkami. Tak dost. Koncesionářské poplatky se musí platit ze zákona. Ne však ČT. Hledám možnosti, zda by nebylo možné posílat tyto poplatky na zvláštní účet MF,nebo Finančního úřadu. Do ČT je bude možné posílat až někdo vyčistí ten Augiášův chlív.

12 13
možnosti
MT

A nechcete ten poplatek posílat třeba TV Barrandov? :-)

2 6
možnosti
RF

Rádoby policie modrava

0 0
možnosti
JS

J22a48n 42S61l32a71v51í12k

12. 1. 2019 12:40

Bylo to děsný. Never more.

6 1
možnosti
DD

Novácká zábava pro většinového diváka pořízená z koncesionářských poplatků.

7 1
možnosti
VP

Co by člověk od ČT taky chtěl.

4 2
možnosti
SK

Aby dala k posouzení proti Topinkovi kanadskou LUCKU VONDRÁČKOVOU !! Kdo asi zvítězí Lucka nebo Topinka ? ČR nebo Kanada ? Plekanec nebo Te... ???

0 0
možnosti
JV

Přátelé, kteří tady kritizujete tento seriál, dovolím si dotaz. Pro koho asi myslíte, že je určen páteční a víkendový program na prvním programu veřejnoprávní televize (potažmo všech televizí)?

V dnešní době primárně seniorům 75+. Tím tuto skupinu nechci nijak deklasovat. Prostě tito lidé mají už rádi pohodu, klid, chtějí v kontrastu zpráv vidět svět, kde to ještě funguje tak, jak by to, podle jejich představ, mělo fungovat. Čas plyne pianissimo, každá figurka je jasně čitelná, dobro zvítězí.

Nechápu, že dnes v době internetových televizí, chytrých televizí, ještě aktivní generace čekají na to, co jim dramaturg v televizi přichystá, a že se potom strašně zlobí, že předkládané pořady jsou pod jejích úroveň.

20 1
možnosti
PL

Máte pravdu. Moji rodiče 70+ si ale v době kabelové televize pustí tenis , basket, lyžování něco z přírody a nebo cestovatelský pořad.

10 0
možnosti