Jiří Krampol v pořadu Nikdo není dokonalý | foto: TV Prima

Pamětnická stanice Prima Star nabídne Rodinná pouta či Nikdo není dokonalý

  • 7
Původní domácí seriály, zábavné pořady, soutěže a reality show nabídne od 14. června nová celoplošná stanice Prima Star. Již desátý kanál Primy slibuje „nejlepší rodinné stříbro“ z vlastních archivů, mimo jiné cyklus Nikdo není dokonalý, romantický seriál Rodinná pouta či talentový pořad Carusošou.

„Nový kanál logicky doplňuje celou naši televizní rodinu. Za osmadvacet let své existence Prima vyprodukovala spoustu pořadů napříč všemi žánry a mnohé se těší i po letech od premiéry vysoké divácké oblibě,“ zdůvodnil ředitel Primy Marek Singer vznik pamětnické stanice, která navíc poskytne další prostor pro nasazení zakoupených reklam.

Pořady na stanici Prima Star budou seřazené v přehledných vysílacích blocích, aby je diváci našli každý den ve stejnou dobu. Po obědě tak přijdou na řadu seriály Rodinná pouta a Modrý kód. 

Odpoledne je vystřídají tři pořady o vaření – Prostřeno!, S Italem v kuchyni a Božské dorty od Markéty, v podvečer následují tituly Carusošou, Křižovatky života, které o víkendech nahradí Ženy na cestách, a cyklus Jak se staví sen.

V hlavním vysílacím čase se vrátí Jiří Krampol s hosty v pořadu Nikdo není dokonalý, ve všední dny jej doplní To je fór!, o víkendech Telebazar. Večery s reprízovou „primáckou“ zábavou završí odvážněji laděné Trní.

Prima má v současnosti vedle hlavního kanálu ještě řadu tematických stanic. Prima Cool se zaměřuje na mladší a nekonvenční publikum, Prima Love na ženy, Prima Zoom na dokumenty, Prima Max na filmy, Prima Krimi na detektivky a dosud nejmladší CNN Prima News na zpravodajství a publicistiku. Na Slovensku pak vysílá Prima Plus.

Premiérový kanál Prima Star cílí na podobné divácké skupiny nostalgiků jako Nova Gold nebo ČT3. Bude šířen terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu 22 Czech Digital Group, naladí si jej také zákazníci T-Mobile TV a časem má být dostupný i u většiny ostatních operátorů.