Diskuze

RECENZE: Kdyby šel v kině vypnout zvuk. Krásné Planetě Česko chybí ticho

Umět se dívat je dar, kterého se Mariánu Polákovi dostalo vrchovatě. Naopak byl ochuzen o umění mlčet, což je hlavní problém jeho snímku Planeta Česko, prvního celovečerního dokumentu o naší přírodě, který se dostává do kin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Připouštím, že zvukový doprovod byl i na můj vkus docela hlasitý. Hudba byla skvělá. Glosování maličko odlehčovalo závažnost tématu. Co mi však na takovém dokumentu chybí, je komentář ke každému živočišnému druhu, který se na plátně objeví. Ten závěrečný soupis účinkujících je pak už pro menší diváky zbytečný.

0 0
možnosti
RT

Byla jsem na předpremiéře filmu Planeta Česko a nedovedu si představit film bez opravdu příjemného komentáře autora filmu, který dokazuje, jak moc je naše země krásná a jak on ji má rád.

1 0
možnosti
PV

Tentokrát s Mirkou souhlasím. Vypnout zvuk je bezva nápad. Nejen u reklam, ale i některých filmů. Nejvýraznější je to u hororů. Děsivý snímek se v zápětí po vypnutí zvuku mění na absurdní grotesku. Doporučuji

6 1
možnosti
RH

Velmi slaba kriticka recenze pani Spacilove, ktera nakonec da filmu 55% a ja tim padem jeji recenzi davam 30% . Myslim si, ze vubec nepochopila, pro koho ten film je. Maly divak si tezko domysli souvislosti bez prijemneho komentare a velkemu nevadi.

8 2
možnosti
LZ

Na ČSFD má film hodnocení 79 % zatím a od diváků. A to znamená víc, než koment od staré zapšklé báby.

4 9
možnosti

Taky jde vypnout zvuk M.Spáčilové???;-) To by možná pomohlo.;-)

4 4
možnosti
DM

Laďo, nečti to, co se ti nelíbí...

0 0
možnosti