Diskuze

Opomenutí Kytice je drzost, míní Jakubisková-Horváthová

Půlmiliontého návštěvníka snímku Kytice režiséra F. A. Brabce přivítali tvůrci před projekcí na letošním ročníku karlovarského filmového festivalu. Producentkou tohoto v tuzemsku divácky úspěšného filmu je Deana Jakubisková-Horváthová. "Když je u nás tak velký mezinárodní festival, tak měl být, podle mého názoru, vybrán film, který má v kontextu tuzemské divácké návštěvnosti, takový úspěch," stěžuje si na neuvedení svého filmu v mezinárodní premiéře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eva

15. 7. 2001 13:21
kazdy ma jiny vkus
kazdy clovek ma jiny vkus, ale filmove zpracovani povinne cetby Kytice je podle meho nazoru "obrovsky" napad a velka odovednost. Po shlednuti tohoto filmu musim rici, ze se tvurcum mimoradne povedl a chci za nej timto velmi podekovat. Take hudba, ktera tam zaznela je uzasna. Je skoda, ze se s timto snimkem nechcem pochlubit celemu svetu!!!
0 0
možnosti

Jirka

15. 7. 2001 12:34
divacky uspech neznamena kvalitu
Myslim si, ze pani Jakubiskova-Horvathova si neuvedomuje jednu vec: pokud by na nasazovani do festivalove souteze mel vliv uspech u divaku, mohli jsme se v minulosti dockat nasazeni napriklad takove "perly" jako je filmova serie o policajtech pane rezisera Soukupa. Coz by asi ceskemu filmu moc nepomohlo. Tolik ve zkratce muj nazor. P.S. Mimochodem, me se Kytice [az na Vodnika a Svatebni kosili] nelibila.
0 0
možnosti