Diskuze

Namoutě, je těžké být dneska dítětem

Dítě před obrazovkou musí mít v hlavě zmatek. Buďto se mu v České televizi mazlivě vemlouvá stařenka jako z časů národního obrození záhadnými slovy "namoutě kutě", jež mu jeho vlastní babička zvládající počítač neumí přeložit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Xaero

3. 6. 2003 18:26
Kdybychom provedli pruzkum,kolik casu prumerne ceske dite stravi u televize a s rodici,televize by zcela jiste vyhrala.To je nezpochybnitelne.
0 0
možnosti

Xaero

2. 6. 2003 18:59
Tak s tim uvodem naprosto souhlasim.Dnes ma dite na vyber opravdu jen bud staromodni precitlivele nerealisticke usislane pohadky anebo americke akcni kreslene filmy.Nic co by deti trochu pripravovalo na skutecny zivot.Podle toho to pak take vypada,deti se deli na neschopne utapnute blbecky a grazliky,ktery maj problemy s chovanim jiz ve treti tride,zalezi na tom,co jim rodice povoli sledovat. Podle me jsou obe dva tyto typy poradu pro deti skodlive a nekdo (CT) by se mel zacit snazit vysilat neco mezi tim. Mimochodem ony certiky Bertiky,juhelaky atd. povazuji za nebezpecnejsi nez treba zelvy Ninja atd. nebot v prvnim pripade deti sklouzavaji do stavu,ze ve svete vzdy vitezi dobro,ze vse co chteji jim spadne z nebe.Tyto porady jsou bolsevicke prezitky vychovavajici protestu neschopne parchanty do rady a uz davno mely z nasich televizi zmizet.
0 0
možnosti

Jirka

3. 6. 2003 9:15
Re:
Jestli tomu dobře rozumim, tak by děti na život měla připravovat televize. Skutečně zajímavej názor.
0 0
možnosti