seriál Letiště (2007)

seriál Letiště (2007) - seriál Letiště (2007) | foto: Prima

Letiště 87: Delegace

Viola Antošová nastupuje jako nová pilotka. Novým stevardem je Ota Fila, ale nejdřív by měl projít speciálním školením.

První let absolvuje Viola s Václavem - a hned musejí řešit problém.V jednom z letadel ubývá záhadným způsobem nezvyklé množství oleje. Příčiny této závady řeší technik Tonda Robinzon a brzy přichází na zajímavou skutečnost.

Přijíždí delegace z Moskvy, bude se vyjednávat o prodloužení letů Praha - Moskva. Jde o velmi lukrativní spoje, pro zisk společnosti klíčový. Rusové se okamžitě ptají po svém starém známém Romanu Filovi. Dávají hodně na osobní vztahy a s ředitelem Filou si vždy velmi rozuměli.

Nový ředitel Karel Halama se jim moc nezamlouvá, ke všemu Rusům nerozumí a Ivana mu musí všechno tlumočit. Členové delegace si s sebou navíc vzali golfové vaky - se svým dobrým přítelem Filou chodili přece vždycky hrát golf. Po táhlých a náročných jednáních si chtějí spravit golfem náladu. Co čert nechtěl - zamíří přímo na Filovo hřiště. Karel je podlejzácky doprovází, i když tuší, že se celá situace může zvrtnout.

V Titan Air se Viola brzy znovu setkává s Václavem. Václav nevypadá dobře, řeší celou řadu problémů. Přesto to mezi ním a Violou zajiskří... Největším problémem Václava je brzký soud o opatrovnictví malé Anežky. Pomohou mu kamarádi? A to ještě netuší, že na něj Karel chystá další podraz...

foto
Seriál Letiště vysílá TV Prima
každé PONDĚLÍ a STŘEDU