Ve filmu Paddington 2 si medvídek vyzkouší profesi myče oken.

Ve filmu Paddington 2 si medvídek vyzkouší profesi myče oken. | foto: Vertical Entertainment

Medvídek překonal Krobota, na film Paddington 2 přišlo 22 tisíc diváků

  • 0
Domácí novinka Kvarteto se musela sklonit před britským maskotem. Obě premiéry měly o víkendu k dispozici přes sto čtyřicet kin, na druhý díl medvídka Paddingtona přišlo 22 tisíc lidí, na české herce v režii Miroslava Krobota 15 tisíc zájemců.

O třetí a čtvrté místo se podělily starší snímky Vražda v Orient expresu a Liga spravedlnosti, které si shodně připsaly kolem deseti tisíc nových diváků. Na páté příčce odstartoval další přírůstek týdne, akční thriller 7 životů, který si zvolilo přes devět tisíc fanoušků.

Nezklamali příznivci kapely Metallica, na její koncertní snímek s podtitulem Quebec Magnetic jich za jediný den zavítalo více než šest tisíc.

Což je více, než nasbíraly během celého víkendu jiné dvě novinky: skutečný příběh nazvaný Nádech pro lásku navštívilo 907 lidí a francouzskou Madam služebnou si vybralo 510 zájemců.

Z aktuálně uváděných titulů ve vedoucí víkendové dvacítce stojí nejvýše komiks Thor: Ragnarok, který po šesti týdnech překročil hranici čtyř set tisíc diváků. Nad sto tisíc se dostaly i služebně mladší tituly Vražda v Orient expresu, Liga spravedlnosti, domácí Bajkeři a po dvou měsících Blade Runner  2049.