Salma Hayek ve filmu Zabijákova žena & bodyguard (2021)

Salma Hayek ve filmu Zabijákova žena & bodyguard (2021) | foto: Bontonfilm

Do kin se hrne hned dvanáct přírůstků od domácích Chyb až po horor

  • 0
Marnotratný příliv filmových novinek trvá, ve čtvrtek přibude do kin dvanáct titulů včetně domácí romance Chyby, v níž režisér Jan Prušinovský sleduje, jak se milenci vyrovnají s minulostí.

Romantické prvky obsahuje také německý příběh Bože, ty seš hajzl, jehož hrdinkou je maturantka mířící do vysněné Paříže navzdory nemilosrdné lékařské prognóze.

Trojici obnovených premiér spojuje jméno Charlie Chaplin, král komiků se vrací na velké plátno se snímky Kid, Cirkus a Psí život.

Francouzské komedii Jelenice vévodí Jean Dujardin coby čerstvě rozvedený muž, který se v alpské vsi řítí do nového dobrodružství.

Z Francie pochází rovněž uctívaný experimentátor Quentin Dupieux, jehož bláznivá Moucha v kufru líčí pokus dvou kamarádů, jak vycvičit a zpeněžit obří hmyz.

Salma Hayek ve filmu Zabijákova žena & bodyguard (2021)

Akční thriller Mrazivá past posílá Liama Neesona za záchranou zasypaných horníků přes zamrzlý oceán, horor Úniková hra: Turnaj šampiónů navazuje na sérii strašení v uzavřené místnosti, o pokračování jde také v akční komedii Zabijákova žena & bodyguard, jíž kralují Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayeková a Antonio Banderas.

Americkou kolekci doplňují ještě dvě animované rodinné novinky, Raya a drak a Space Jam: Nový začátek.