Diskuze

Hitler je trhákem německých kin

Portrét Adolfa Hitlera na titulních stránkách všech německých novin, televizní spoty s Hitlerem a plakáty po všech německých městech. Tak to teď vypadá u našich sousedů. Není to ale propagační nacistická kampaň, ale nový film Der Untergang líčící poslední dny vůdce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

veritas

14. 9. 2004 20:46
KDO PRIJDE NA OBED
V NASI EVROPE ,JSOU MILIONY NEUSPOKOJENYCH CHUDACKU,KTERI HLEDAJI NOVEHO VUDCE.PROTO VSECHNY SLAVNOSTNI AKCE OSLAVUJI NAPOLEONA,V RUSKU SE DAVY DOZADUJI STALINA A V ZEMICH BYVALEHO SOVETSKEHO BLOKU NARUSTA POCET INFANTILNICH NEONACISTU.NEDIVIM SE ZE TI KTERI SKUTECNE BOJOVALI PROTI HITLEROVI SE BOJI O BUDOUCNOST.NEDIVIM ,SE ZE TI PREZILI HRUZU KONCENTRAKU,MAJI ZNOVU STRACH.ALE DIVIM SE ZE TI NORMALNI A JSOU JICH MILIONY,DRZI HUBU A KROK S DOBOU.MUSIME BOJOVAT A JIT SE I BIT ZA SVOBODU A DEMOKRACII. JIRI STANISLAV  KANDIDAT NA SENATORA NA PRAZE 6 V LISTOPADU.
0 0
možnosti

Jiroud

14. 9. 2004 23:20
Re:
Tenhle paskvil pomalu neni hoden reakce,ale presto. Po nekolikatem precteni mi porad unika,co chtel autor rici. Proti komu proboha chcete bojovat??? Z koho se tu zase pokousite delat strasaka??? Jestli prece ale jen proti necemu chcete bojovat, tak proti vasi nedostatecne gramatice. Jen doufam,ze dovetek za vasim podpisem, kandidat na senatora, je jen pokus o vtip!!!
0 0
možnosti