Diskuze

VIDEO: Zdává se mi o dívce z jiné planety. V nové podobě se vrací Duna

Kultovní sci-fi Franka Herberta Duna, která se dočkala již několika přepisů včetně snímku Davida Lynche z roku 1984, poodhalila svou novou podobu, o niž se postaral režisér Denis Villeneuve. Jeho Duna přijde do kin 14. října.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

D14a43n 55R71u44b44í88n

26. 7. 2021 14:56

Villeneuve umí a je to jeho srdcovaka. Lynchova verze má své dobové kouzlo, ale je na čase to aktualizovat. Snad to nebude jen plný efektů a neztratí se v tom hlavně ten příběh, kterej to dělá kultem.

0 0
možnosti
JV

Je pravda, že v posledních letech mám strach chodit na americké filmy. Nevím, pro koho se vlastně točí. Degenerovanost mě přímo vytáčí. Ale zdá se, že většině to přijde asi v pohodě.

0 1
možnosti
OM

No, hlavně nebylo chodit kam a teď zatím není nač... Americký film je hodně široký pojem, je to cokoliv od indie filmů po komiksárny. Jinak vlastně nic moc není, Francouzi točí teď hodně zvláštní filmy, německé se do kin vesměs nedostanou, takže zbývá pár jiných. No, a české, což je mnohdy problém sám o sobě.

0 0
možnosti
DK

Diverzita a vtipy v traileru?

Díky, to mi stačí.

Taky oproti Lynchově verzi slabý casting.

Jediné, co vypadá lépe, jsou CGI (štíty...).

A kvůli efektům tímhle čas ztrácet nebudu.

1 3
možnosti
OM

No, Lynchová verze sice má silný casting, ale bohužel je už dnes naprosto nekoukatelná. Zkusil jsem to a jak mám rád Lynche, tohle fakt nešlo. Na novou verzi se těším, hlavně jsem zvědavý, jak se Villeneuvovi s jeho pomalým stylem podaří nacpat tučnou knihu do rozumné stopáže. Příchozí jsou podle vcelku krátké povídky a je to tak akorát...

2 0
možnosti