DO KINA: Otec a syn Washingtonovi se postaví proti rockovému Létu

  • 0
Z pěti novinek kin si hned dvě připsala rodina černošských herců. Oscarový Denzel Washington hraje v pokračování thrilleru Equalizer, jeho syn John David Washington zase ve snímku ze zákulisí Ku-klux-klanu.

Příběh filmu BlacKkKlansman se skutečně stal. John David Washington v něm hraje černošského policistu, který s vlastním hlasem v telefonu a s bílou tváří kolegy v podání Adama Drivera pronikl do rasistického Ku-klux-klanu.

V akčním thrilleru Equalizer 2 se Denzel Washington vrací jako bývalý člen speciální jednotky, který i ve výslužbě zasahuje proti bezpráví. Tentokrát se hrozba týká jeho blízkých.

Hudební životopis Léto vypráví o reálných legendách ruského rocku. Odehrává se v Leningradu 80. let, kdy se potkají frontman kapely Zoopark a nadějný talent, příští idol z kapely Kino.

Animovaný Příběh koček dorazil z Číny a je určen nejmenším divákům. Zápletka připomíná film Hledá se Nemo, kocour se vydá po stopách zatoulaného syna. Nakonec však musí zachránit i jiná zvířata.

Akční komedii Špión, který mi dal kopačky vládnou Mila Kunisová a Kate McKinnonová. Coby kamarádky se zapletou do mezinárodního spiknutí poté, co jedna zjistí, že její bývalý přítel byl tajný agent. Ukázky a komentář najdete na videu.