Diskuze

Vinohrady prošly omlazovací kúrou

Především na mladších hercích postavil umělecký šéf pražského Divadla na Vinohradech Martin Stropnický novou sezonu. Po prázdninách se tak divákům vedle vinohradských stálic představí dva čerství absolventi herectví Pavel Batěk, Daniel Bambas a nově i herečka Vilma Cibulková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zuza

13. 8. 2004 8:15
Kéž by vydržela naše herecká špička v divadle, kde mládí má bohužel přednost
Nesouhlasím se změnami, které provádí pan Stropnický ve Vinohradském divadle. Jak může on, který se dlouhá léta neorientoval v herecké branži, dát přednost před začínajícími herci, jejichž jména nikomu neříkají, před naší hereckou špičkou. Vždy právě pan Preiss, pani Adamovská či pan Kostka byli lákadlem pro diváky . Pokud vím, tak od prvního uvedení Brouka v hlavě, kde právě pan Preiss přímo exeluje , je představení stále vyprodané, a to se hraje nejmíň 6let. Lidé do divadla chodí proto, aby se pobavili, zasmáli, ale třeba se zamysleli nad osudy hrdinů. Pochybuji,že mladí herci zvládnou těžké role, do kterých se museli propracovat právě jejich starší kolegové. Já osobně si budu vybírat pouze ty představení, kde jsou oni zmínění herci. Nechci, aby divadlo zkrachovalo ale přeji si, aby brzy zkrachoval pan Stropnický .
0 0
možnosti

_m-

13. 8. 2004 13:13
Re:
Nebuď na mládež tak přísná. Na Vinohrady se chodilo na Hanzlíka, když mu bylo 26, Jeho Hamlet je pro mě dodneška životní zážitek. Spíš jde o to jaké mladé herce pan Stropnický angažuje. Ale bez urážky, paní Cibulková jako mladá a nadějná opora souboru...........madla
0 0
možnosti