V rolích traktoristů se Belmondem nestanete

"Chtěl bych dostat aspoň pět rolí, jako měl Belmondo," uvedl ve čtvrtečním on-line rozhovoru Jiří Krampol, který nadaboval na tři desítky filmů s francouzským hercem. "Když člověk hrál partyzány, traktoristy, příslušníky všech možnejch sborů, tak si myslím, že by s tím Belmondo s Delonem taky moc neudělali." V oblibě má spíše komedie francouzské a italské, americká produkce mu připadá slaboduchá. Za takovou považují někteří čtenáři i televizní show Nikdo není dokonalý, kterou Jiří Krampol moderuje.

Jiřího Krampola si mohou diváci pamatovat i z filmů Bylo nás deset, Tam, kde hnízdí čápi, Vysoké modré nebe, Parta hic, Atomová katedrála, Hra o královnu nebo ze seriálu Synové a dcery Jakuba skláře.

Odpovědi Jiřího Krampola najdete ZDE.

Herec v poslední době zcela propadl posilování. V jeho diáři prý už léta nenajdete jediný den, kdy by necvičil. A není to jen v Čechách obvyklý společenský konverzační pobyt v nějakém fitness centru, potvrdil majitel jednoho z nich, hercův přítel a trenér Karel Tuháček, který rovněž zavítal do redakce a odpovídal společně s Jiřím Krampolem na sportovně laděné dotazy. Jeho svěřenec Jiří v červnu na lavici vleže 182krát za sebou zvedl činku vážící osmdesát kilogramů.

Jiří Krampol v redakci iDNES

Herec si čte otázky na monitoru redakčního počítače

Jiří Krampol přemýšlí o odpovědi

Jiří Krampol přemýšlí o odpovědi; v pozadí hercův manažer Miroslav Kozák.

Herec Krampol diktuje asistentce odpovědi na otázky čtenářů iDNES

Herec Jiří Krampol a jeho trenér Karel Tuháček