Do-re-mi bylo kus života, říká Laurinová

  • 3
Sabina Laurinová vyměnila pořad Do-re-mi za muzikál Tři mušketýři. "Do-re-mi jsme dělali 6 let, je to kus života. Nevím o tom, že by televize něco podobného připravovala, požadavky podobného typu musíte směřovat tam, " uvedla v on-line rozhovoru.

ODPOVĚDI NAJDETE ZDE

V současné době hraje Constance ve Třech mušketýrech a Miu v Galileovi. Ten se ale od března stěhuje na Slovensko.

"Pozvu Vás na Slovensko, od března se hraje v našem obsazení v Bratislavě," prozradila o muzikálu Galileo Laurinová.

Sabina Laurinová je známá z mnoha televizních inscenací a pohádek například Modrý pták, Modrá krev, O ošklivé princezně nebo jako princezna Eufrozína ze dvou dílů pohádky Z pekla štěstí režiséra Zdeňka Trošky. 

"Role do seriálů mi už byla nabídnuta, ale vzhledem k tomu, že natáčení bylo časově náročné a herci se museli upsat pouze tomuto projektu, musela jsem odmítnout," odpověděla na otázku, zda ji neláká účinkování v českých seriálech.

V Divadle ABC, kde má stále angažmá, hraje ve Večeru tříkrálovém. Věnuje se rovněž dabingu, kde svůj hlas propůjčila například Marylin Monroe, Marlene Jobertové, Jeanne Davisové či Audrey Hepburnové.

Nazpívala ústřední píseň k animovanému filmu Malá mořská víla, natočila tři úspěšná pohádková CD pro děti Zlatovláska, Pyšná princezna a Princezna se zlatou hvězdou na čele. S expřítelem Pepou Vojtkem má dceru Valentýnku.

Herečka a moderátorka Sabina Laurinová (15. února 2005)