Příznivci house a techno si užijí

Z l í n - Hned dvě velké taneční party čekají v sobotu 24. března večer příznivce tanečních stylů house a techno ve Zlíně. Ve zlínské sportovní hele se koná třetí ročník akce Spring In The House a ve čtrnácté tovární budově areálu Svitu bude mít premiéru Houseparty Attack In Zlín. Pořadatelé obou akcí slibují zajímavé dj's, kvalitní aparaturu a světelné efekty.

Organizátoři party v budově Svitu sázejí na oblibu podobných akcí ve starých továrních objektech. Industriální kulisy k taneční hudbě už jaksi patří. Ve Zlíně si dosud fanoušci techna a housu podobně velkou party ve staré tovární budově vychutnat nemohli.

Houseparty Attack In Zlin začíná už v 19 hodin. Organizátoři této party nabízejí návštěvníkům především house a jeho odnože. Hlavní hvězdou akce bude anglický dj's Chris Sadler, jenž už několik let žije v Praze a stal se jedním z nejlepších houseových dj's působících na české scéně.

Taneční party Spring In The House je už potřetí ve sportovní hale Novesty. K poslechu zde bude především techno - vystoupí například hvězda evropské techno scény, španělský dj's Oscar Mulero.
Další informace o obou akcích najdete v sobotní regionální příloze MF DNES.