Před Rock for People se špatně spí

  • 17
Hiphopeři Cypress Hill budou hvězdou Rock for People 2003. Jak se je povedlo přilákat? Co zažívá promotér? "Špatně se spí," řekl mluvčí festivalu Štěpán Suchochleb čtenářům iDNES, kteří mohou vyhrát volné vstupenky.

"Finišujeme a spánek je špatný. Kluci v Brodě už dost nestíhají, ale snad se ta energie vrátí a přijde hodně lidí," řekl čtenářům Štěpán Suchochleb.

Letošní Rock for People nabídne kromě Cypress Hill i další zahraniční formace, které však již v Česku hráli - například britské The Levellers nebo irské Therapy?.

V nabídce nechybí kromě řady slovenských kapel ani zástupci francouzské (Def Daf), nizozemské (Junkie XL), německé (Brainless Wankers), italské (Modena City Ramblers) či polské (Hey, Paprika Korps) hudební scény.

Se všemi museli pořadatelé vyjednávat, což byla většinou práce pro Štěpána Suchochleba z promotérské agentury Capricorn Promotions, který letos zároveň plní funkci hlavního mluvčího českobrodské přehlídky.

ODPOVĚDI NAJDETE ZDE

"Příjezd Cypress Hill bude podle mě největší událostí českého festivalového léta. Velmi mě těší, že neodřekla ani žádná z desítek dalších kapel," řekl Suchochleb

Jeho agentura vznikla v roce 1997 a zastupuje jednotlivce i hudební soubory na území České a Slovenské republiky, některé v blízkém zahraničí a některé v celé Evropě, mezi nimi například řadu amerických bluesmanů.

Na letošní Rock for People se můžete také zadarmo podívat. Stačí, když se zúčastníte soutěže v příloze iDNES k českobrodskému festivalu. Mezi cenami jsou jak volné vstupenky, tak trička nebo CD Cypress Hill. - soutěžit můžete ZDE