Diskuze

Zraněný vlk z Krušných hor se po operaci a léčbě vrátil zpátky do přírody

Vážně zraněný vlk, kterého loni v září našli houbaři u silnice poblíž Horní Blatné v Krušných horách, se po operaci a nákladné léčbě vrátil zpět do přírody. Dostal telemetrický obojek, který umožní sledovat jeho pohyb. Před vypuštěním zvířete informovali ochránci přírody uživatele honitby a orgán státní správy myslivosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aké sprostosti tu píšete!

ak sama šéfka únie povedala, že vlci sa nesmú chrániť, povinnosťou eurodemokratov je ísť a postrieľať všetky!

Vlk navyknutý loviť domestikované zvieratá ako pomerne ľahký zdroj koristi si vyhliadol poníka Dolly, ktorý patril predsedníčke Európskej komisie Ursule von der Leyenovej.

lenže tohoto konkrétneho mali zastreliť už 2021!

Terajšie povolenie na zabitie GW950m vyprší 31. januára a vlkovi sa stále darí lovcom unikať.

0 2
možnosti

Je výborné, že se to podařilo. Ať se mu daří...:-)

6 0
možnosti

A zase nějaký nadutec ve vysokém SUV zmaří práci a peníze stovek lidí....

0 0
možnosti

Přidávám se s upřímnou radostí, ale musím zmínit, dle momentálního stavu palcování + -, co na tom panu Svobodovi tak hrozně vadí, když tu jako jediný dává lidem mínusy za to, že přejí vlčkovi hodně zdaru.. Ne že bych to nějak řešil, spíš si pokládám otázku, jaké myšlenkové pochody a hodnoty takový člověk asi může mít.

3 0
možnosti
Foto

Dobrých zpráv není nikdy dost! :-)

10 0
možnosti

Hodně štěstí pane vlkR^

13 0
možnosti

T64e35r47e83z26a 18H24o41l42á

18. 1. 2023 13:43

Ať se mu daří :)

10 0
možnosti

Aha, takze nasi slavni odbornici, kteri tvrdili, ze stejne zemre a meli by mu pichnout injekci, to tvrdili ne z objektivnich duvodu, ale jen proto, ze nemeli dosud podobnou zkusenost. Pak se ale spojili se zkusenymi kolegy ze zahranici a najednou zjistili, ze to nejspis pujde. :-/ Vlkovi preji pokud mozno brzky navrat k jeho smecce a spoustu dalsich stastnych let ve volne prirode.

16 1
možnosti

Mám zvířata (a přírodu obecně) rád a zajímám se o ně.

Ale pořád je mi proti srsti užívat ve spojení se zvířaty výrazy, které byly vyhrazené lidem. Takže například zvířata neumírají, ale hynou; zvířata nejsou těhotná, ale březí; zvířata nejedí, ale žerou; zvířata nepřijímají jídlo, ale přijímají potravu; zvířata nerodí, ale vrhnou... No, ale rozumím, že se stejně tyhle člověčí výrazy budou u zvířat užívat dál a čím dál častěji...

1 0
možnosti