Diskuze

Mikrobus s cizinci vjel do protisměru. Dva lidé zemřeli, sedm zraněných

Dva mrtvé a sedm zraněných si vyžádala nehoda mikrobusu a nákladního auta na Vysočině. Ve velké dodávce cestovalo osm cizinců, v nákladním autě jel pouze osmačtyřicetiletý řidič. Nehoda se stala patnáct minut po jedné hodině ranní u Golčova Jeníkova na Havlíčkobrodsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JW

J20a78r91d87a 95W58o67l40f

27. 8. 2020 10:58

Čtu tady, že to dělají i Češi když jedou Chorvatsko. Jo dělají, já jsem to taky jel. Až dolů na Makarskou 1200km. Ale je propastný rozdíl jet po dálnicích v Rakousku, Slovinsku, Chorvatsku. Tam jste na polovině soustředění a únavy oproti džungli tady, někde na Ukrajině nebo v Polsku. V Rakousku dáte tempomat a jedete. Tady vás nějakej mongoloid předjede málem na škrtnutí zrcátka a pak zabrzdí aby nejel moc rychle. Řada tydýtů tady vyjede do levýho pruhu a pak vám těsně před čumákem hodí blinkr a odbočují pryč z dálnice. Prostě tady na východě je člověk víc unavený na míň kilometrech.

6 0
možnosti
FV

Neustále se říká, že je potřeba zachránit zaměstnanost tak všechny zaměstnance platí stát za nicnedělání, přitom sem zase začali podniky tahat miliony gastarbeiterů z Východu Rv

Kdyby občané byli aspoň trochu prozíraví, tak obdobně jako u roušky by Babiše protesty na sociálních sítích donutili, aby utnul státní dotační programy podnikům, které nezaměstnávají alespoň 90% zaměstnanců s českým státním občanstvím! Ale bohužel lidi mají neomylné nadání zabývat se hloupostmi a zásadní věci nechat plavat :-/

2 1
možnosti
PM

P82e85t47r 80M63o24l57á22k

27. 8. 2020 13:29

Mate jednoduché vidění světa;o) Realita je komplikovanější. Třeba uz jen tím, ze některé pozice dělat Češi nebudou i kdyby jste je platil zlatem. Atd..

0 0
možnosti
LL

Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče nákladního auta byla negativní. A kdyby nebyla tak by mu to přišili?

0 0
možnosti
KV

ano, min. spoluučast normálka neco proti?.

0 0
možnosti
PB

Tak když to jsou takoví střelci, že to berou z Kyjeva s pauzama jen na vyčůrání a cigaretu... Nechápu tento styl, jsem v Kyjevě čtyřikrát do roka a vždy letadlo nebo vlak... Do toho bychkina nevlezl a je to dražší jak vlak...

0 0
možnosti
VK

Nikdo v tom do Kyjeva nejezdi. V 90% jedou do zakarpatské oblastí, což je okolo 1000km jízdy

0 0
možnosti
PV

RZ se zakreje a národnost zatají? Proč? Co je tohle za zprávy?

4 3
možnosti
MK

M51a41r53t26i74n 58K34r38a66l

27. 8. 2020 10:22

Abychom věděli přesně, kterým azimutem plivat?

2 1
možnosti
TZ

Mikrospánek.. tohle policejní radarová hurá-akce nikdy nepodchytí..

0 1
možnosti
JP

jo, takhle jezdí ukrajinci, je to smutné, tady by jim ta práce neutekla, neboť češi nebudou dělat za 150 na hodinu

1 1
možnosti
RP

Tak to mi spadl kámen ze srdce, že mezi mrtvými cizinci neni žádný nevinný čech.

0 3
možnosti
KV

přej a bude ti přáno..

3 1
možnosti
Foto

Stačí si 38 projet. Kamiony si přes ni zkracují cestu z D1 na D11 a je jich tam hodně.

0 1
možnosti
TL

Silnice 38 je první třída, mezinárodního významu. Páteřní komunikace z jihu na sever. Proč by po ní neměli jezdit kamiony?

2 0
možnosti
MN

Celkem normalka, celej den jezdi a svazi pracovniky ze Zakarpati, pak si vystoji frontu do Madarska/Slovenska a jede na krev. Vetsinou na predpisy a odpocinek kaslou. Sam sem to absolvoval taky a spolujezdec mi musel strhnout volant, jinak uz bych tu nebyl.

6 0
možnosti