Diskuze

Z protestní akce vlekařů nic nebude. Kvůli chování lidí i hrozbě pokut

Z protestní akce, kterou provozovatelé lyžařského areálu Čeřínek na Jihlavsku v týdnu avizovali, nakonec nebude nic. Vlekaři, ačkoliv měli širokou podporu veřejnosti, se v pátek večer po konzultacích s právníky, policií i úřady rozhodli vlek pro veřejnost prozatím nespouštět.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Ale prdlajs, těžko by někam ta sebestředná chasa šla demonstrovat. Podle mě by tam prostě nikdo nepřišel, radši budou na stráni bobovat a v lese bobkovat :) Ač je to jen služba pro lufťáky (nebo právě proto), tak si prachy vybrečeli a o to šlo.

0 0
možnosti
LV

L57e17o 69V22á92l55e42k

3. 1. 2021 9:49

Takhle to správně funguje. Kdo je natolik natvrdlý, že nepochopí, že absolutní priorita je ochrana zdraví a život člověka, musí mít k poslušnosti jiný motiv. Strach. Strach z pokut,represí,vězení. Jihlavským vlekařům je třeba udělit pochvalu, že vše konzultovali s kompetentními osobami a respektovali jejich doporučení. Základem disciplíny je ovšem důsledně trestat porušení vládního nařízení v nouzovém stavu. Výše trestu není nejdůležitější ukazatel, ale to, že musí nastoupit rychle a neodvratně. Je třeba zdůraznit, že na upozornění nelze nahlížet jako na udavačství, nebo bonzování. Nejde totiž o žádné politické,či vágní přečiny, ale přímý útok na naše zdraví a životy.

5 1
možnosti

Tusi nekdo, za co by lyzari platili pokutu?

0 0
možnosti
DP

D30a32v52i51d 84P73e76c77a

3. 1. 2021 7:53

PCR testy nezjistí jestli jste nemocní a infekční na nemoc covid. Měří vlastně klinicky nesmysly, falešnou pozitivitu. Měli jste to kdysi a podle těchto citlivých testů jste pořád pozitivní. Je smutné že podle toho se řídí život v celém světě.

2 4
možnosti
LV

L86e26o 49V11á53l69e25k

3. 1. 2021 9:52

Davide, než se začneš vyjadřovat k nějaké problematice, měl bys si zjistit alespoň elementární informace, abys neplácal bludy.

1 1
možnosti
VF

30 let vychovy ze svoboda bez zodpovednosti to je to prave.

Dalsi generace budou masakralni. Vsecko muzem a nic nemusime.

5 2
možnosti
MH

Odkud to máte? To prý už říkávala babička mému otci.

3 0
možnosti
ZN

Zatím mám obavu, že si na možnost pobíhání na sjezdovkách, kam se podle mě bez lyří vůbec nesmí, ještě vpomeneme. jsou státy s celodenním zákazem vycházení, takže asi tak......

5 0
možnosti
Foto

Nedivím se, když vidím, jak u Globusu nejsou lidi schopni pochopit jednoduché pravidlo - použité vozíky do červených kójí, desinfikované najdete v zeleně označených kójích. Mají to napsané na kójích i na otočných dveřích. Výsledek - použité vozíky běžně odevzdávané do zelených, odebírané z červených. Vypnuté mozky. Kdo čeká, že tito lidé pochopí cokoliv složitějšího?

21 0
možnosti
VZ

Hmm, tak tohle už je na pováženou. Představa, že takový materiál má volební právo. Ach jo.

0 0
možnosti
PV

Blby, zase nekdo nezodpovedny jim do toho hodil vidle :-/. Jenze to se da u nas cekat vsude.

0 0
možnosti
JM

Jenom to všechno dokazuje obrovskou nevýhodu universální zdravotní péče bez spoluúčasti.

"Nejsem starý, takže neumřu. Na vir umírají jenom staří, kteří by stejně na něco zemřeli. A když onemocním tak mě to nic stát nebude. Zaplatí to za mě všichni, i ti zodpovědní. Jdu stávkovat!"

3 16
možnosti
MH

Tak se pochlub Jaromíre, kouříš, piješ alkohol, máš nadváhu, jíš uzeniny, sladkosti, máš nadváhu, stresuješ se, málo sexu ... ??? Padlo alespoň jednou "ano" ? Tak to bych ti tu spoluúčast například na Zolgensmu opravdu nepřál. Raději se nerouhej.

7 0
možnosti
JM

Nějak jsem nepochopil proč lyžování mnozí upřednostňují před nutnými protivirovými opatřeními. Že by cynismus. To snad ne. Vždyť jsme Češi.

3 9
možnosti