Je čas udělat si chvilku jen sama pro sebe!

Gurmet pauza

Dobré jídlo je jednou z nejlepší terapií na podzimní deprese. A co dát? Rozhodně zmrzlinu! I když je léto definitivně za námi, připravil Honza Hochsteiger z Creme de la Creme nové podzimní příchutě. Do švestkového sorbetu či smetanových zmrzlin s příchutí kaštanů a dýně se zamilujete.

A jestli máte chuť na skvělý oběd, doporučujeme podzimní menu v restauraci Mlýnec. Šéfkuchař Marek Šáda připravil dobroty jako králičí paštiku s petrželí, hruškou a mákem. Hlavní chody se skládají z topinamburového krému s uzeným úhořem a kančího hřbetu s řepou, kadeřávkem a rakytníkem. Vyzkoušet můžete i dýňový tarte tatin s pekanovými ořechy a slaným karamelem.

04.října 2018 v 13:00, příspěvek archivován: 24.března 2019 v 14:31

?taken-by=mlynec_restaurant