Středa 28. října 2020, Den vzniku samostatného československého státu
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 28. října 2020 Státní svátek.

Diskuse k článku

New York v troskách pohltí na desítky hodin. Recenze The Division

Záchrana posledních zbytků civilizace v kulisách zdevastovaného New Yorku hráče polarizuje. Za zdánlivou střílečkou je totiž hutná hra na hrdiny, jejímž motorem je honba za lepší výbavou. A pokud si vás hra zaháčkuje, připravte se, že v ní strávíte desítky hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J33a25n 35H50r68á38š62e17k 9135117640497

nesouhlasim s tvrzenim ze v DZ najdete nejlepsi gear, malokdy mi tam padla zluta. vetsinou to dopadlo takze clovek dosel do mista kde je boss ale skupina agentu to vystrilela chvilku pred vami takze nezbyva nez bezet jinam a doufat...podle me je nejlepsi gear k zakoupeni ve forme zlatych navodu v hlavni zakladne, kupuje se za specialni menu ktera se nejlip ziskava hranim hlavnich misi na nejtezsi obtiznost a ktomu potrebujete tri kamarady nebo chvilku hledani na publicu nez vam hra hodi schopny hrace...

0/0
18.3.2016 9:39
Foto

O91n71d78ř83e94j 38Z41a28c35h 3803360483532

Je fajn, že si každý najde cestu, které mu vyhovuje. My jsme v DZ běhali dokola stejnou trasu, posílali si gear... přišlo mi to nejefektivnější. Příští týden vyjde patch, uvidíme, jestli něco z toho pořeší.

0/0
18.3.2016 10:27
Foto

J47a88r17o 35R68y42z94e40k 2971837161837

nudnejšie recenzie ako sú na BW aby človek pohľadal...

+1/−1
17.3.2016 12:44
Foto

M55a22t30ě55j 77Ř27í90h86a 6741902850889

A mohu se zeptat v čem ta nudnost spočívá ? Co v ní chybí či co je navíc? Recenze se mi zdá, že má veškeré náležitosti, které má mít. Přečetl jsem ji rychle a odnesl si o hře nějaké podvědomí.

+1/0
17.3.2016 13:41
Foto

J77a63r40o 35R45y98z97e44k 2981117251907

áno, priateľu, recenzia sú po technickej stránke výborné, ale strašne nebavia čítať.. je to takmer ako manuál k automatickej práčke, žiadny humor, žiadna fantázia, kreativita...

+1/0
17.3.2016 13:45
Foto

M73i98c76h41a31l 54T60r73u93p76l 5211822289966

Je vidět, že autor se nedostal to High-Endu hry nemohl by jinak napsat "Výroba vlastních předmětů hraje druhé housle" což není pravda, výroba předmětů z plánků, které jsou k dostání u spec. vendorů je tím nejdůležitějším co se týče vybavení. Jinak si nejde přizpůsobit gear tak jak potřebujete.

0/0
16.3.2016 8:42
Foto

O78n12d18ř57e65j 71Z96a31c46h 3893780633152

Možná, že jsem na craft zanevřel zbytečně brzy. Zatím mi ovšem pořád vychází nejlíp z hlediska čas/loot farmení DZ.

0/0
16.3.2016 13:41
Foto

J18i49ř55í 21S15e64j14k27o24r54a 9538467348249

A farmeni dz vede k hromade zbytecnyho lootu k dekonstrukci, coz je zakladni kamen pro craft a ziskani ranku 50 pro nakup receptu, jelikoz high-end byl zredukovan po 2 dnech natolik aby se vyplatilo snazit se top recepty.

0/0
16.3.2016 21:12
Foto

K82a86t29k51a 26B12o28š41k89o53v59á 8299767773404

U The Division se pořád nemůžu rozhodnout, co že to je vlastně za hru?

Mohl by mi někdo zasvěcený prozradit, jestli se hra dá opravdu hrát jen v jedné osobě s tím, že pro některé mise budete mít přidělené AI parťáky? Nebo musíte mít další tři členy týmu, abyste si zahráli a vychutnali hru se vším všudy (Dark Zone nepočítám).

Díky

+1/0
15.3.2016 10:33
Foto

J50a52k89u55b 20Z18a67c71h36a17ř 3919239976892

hra dohrána sólo na 30 úroveň, není potřeba parťáků

+2/0
15.3.2016 11:54
Foto

K43a20t27k59a 95B31o16š91k44o62v45á 8829897173654

díky

0/0
15.3.2016 13:35
Foto

J66o54s45e36f 49J82u13h11á56s78z 1139742298

Co je to za hru? Moderní (mmo)RPG - mmo v závorce úmyslně, na rozdíl od WoW nikoho nepotkáš, maximálně uvidíš zprávy v chatu (lze vypnout).

Já mám zatím nahráno něco přes 30 hodin, level mám 17 (hraju to systematicky zona po zoně podle levelu, kde dělám vše včetně sběru collectibles). Normální hra je lehce hratelná solo. Pak jsou tam příběhové mise, které jsou rovněž hratelné solo, ale lze upravit obtížnost a tam už je potřeba parťáků - osobně hraju vše na hard v partě a obtížnost se přizpůsobuje úrovni všech hráčů (čili varianta, že Tě protáhne někde s lvl 30 je eliminována tím, že nepřátelé budou rovněž 30/hard a on to sám nezvládne). Výhoda vyšší obtížnosti je šance na lepší loot, ale jelikož si lze dobrý loot i vyrobit nebo sehnat v Dark Zone, je to celkem nenucená možnost. Na normal to sama dáš v úplně pohodě.

0/0
15.3.2016 12:30
Foto

K56a25t19k20a 14B43o98š20k48o11v27á 8809197433594

moc děkuju za vyčerpávající odpověď :-)

0/0
15.3.2016 13:35
Foto

K54a91r74o35l76í64n70a 49P46o77s70p50í59c17h26a12l27o27v41á 6726861469366

Super, takže se jedná o hru typu Borderlands, což mi vyhovuje. Když se o hře začalo mluvit, byla jsem natěšená, ale pak začaly vycházet informace, že se bude jednat o čistě multiplayerovou hru a můj zájem opadl. Pokud to má ale nakonec hratelnost podobnou Borderlands, tak super.

Můžete mi ale prosím upřesnit jak je to se singleplayer kampaní a hlavně s příběhem? Jedná se o AAčkový kvalitní příběh, nebo je to spíš okousaná parodie na příběh ála Titanfall?

Děkuji :)

0/0
15.3.2016 17:57
Foto

K71a84t72k65a 56B16o43š19k67o73v68á 8509127863384

Přesně tyhle pocity jsem zažívala já. Představení The Division = totální nadšení, jak se pak začaly objevovat nové a nové informace směřující k tomu, že to bude spíš multiplayer, byla jsem zklamaná a o hru se přestala zajímat. Teď opět vysvitla naděje, že si ji přeci jen zahraju :-).

Podle toho, jak je hra popisovaná, si nemyslím, že je tam klasická singleplayer kampaň, myslím si, že prostě plníš určitě úkoly podle úrovně v nějaké části New Yorku a když se ti to povede splnit, posuneš se dál. A lidi, co jsem zatím vyslechla, říkají, že příběh je poměrně kvalitní, ale jsou i tací, kdo to přirovnávají k Watch Dogs :-/ tak nevím :-(

0/0
16.3.2016 7:15
Foto

K48a51r91o54l68í72n36a 71P58o59s41p83í24c63h90a12l86o67v54á 6476621919906

Dnes jsem v Re-play viděla recenzi a docela mě zaujala. :) Pokud to bude mít příběh typu Watch Dogs, to mi vadit nebude, mě se docela líbil, byť jsem ho dosud nedohrála, protože mi v tu dobu odešla grafika :-/ Hlavně, že to není čistý multiplayer, který se jen tváří jako že má příběh, jako třeba ten Titanfall.

Na hrách miluju právě tu příběhovou stránku, párkrát jsem zkusila multi, ale vždy to sklouzne do hrozného stereotypu, nehledě na strávený čas a peníze. Nejdéle jsem s kamarády vydržela u World of tanks, kde mám odehráno asi 1500 bitev (spolklo mi to asi 2000kč), ale už tři roky jsem na to ani nesáhla. Když se člověk dostane k devítkám, zjistí, ze se to bez peněz skoro nedá hrát.

Radši si zahraju počtvrté hru s dobrým příběhem (Borderlands, Mass Effect, Zaklínač, Crysis, apod) a ponořím se do ní, než hrát stále dokola nějaký stereotyp :)

0/0
19.3.2016 20:49
Foto

J15o92s40e43f 61J81u85h47á75s10z 1399872928

Příběh je spíš "příběh" - něco se tam sice děje, ale je to skutečně vedlejší prvek hry... Rozhodně to není AA :)

0/0
17.3.2016 12:10
Foto

K30a93r91o67l98í58n10a 16P95o74s59p93í14c81h66a62l43o41v90á 6846591119496

Dnes jsem viděla recenzi v Re-play a vypadá to zajímavě :) Hlavně že to není čistý mulťák tvářící se jako že má příběh, jako je tomu třeba v tom Titanfall :)

0/0
19.3.2016 20:54
Foto

P74e42t91r 20Š76t73ě92p 2173243330126

Já to hraju čistě jako singleplayer kvůli příběhu. Všechno se dá sólovat, jenom v DZ je sólista v nevýhodě - ale tam v podstatě není nutné chodit.

0/0
16.3.2016 18:57
Foto

T19o65n72í62k 79K63u42t90t97m96a64n83n 6663768132

Craftění bych doporučil dát druhou šanci a nepodcenit ho. Z green parts na blue parts, atd. spousta hráčů zbytečně přešla, výbavu jakékoliv barvy za pár šupů prodala, ale přitom z rozebírání a craftění můžete dosáhnout fialovýho výsledku ;)

+1/0
15.3.2016 9:51
Foto

J80a23r65o97s96l17a70v 92H52o91r65a65k 8897384317812

Presne, nekde se mi objevily plany na fialovej batuzek, takze jen co reachnu level 17, tak se bude craftit :) .

0/0
15.3.2016 10:30
Foto

L51u79b79o79m57í95r 70S78l20o30b26o19d50a 9775764183525

"Nekde" se jen tak neobjevil, jsou to rewardy za splneni vsech side misi v prislusne zone. Nejblize vas na lvl19 ceka purple Steyr AUG za mise v zone jizne od DZ.

+1/0
15.3.2016 12:04
Foto

J98a70r21o93s57l35a14v 11H94o78r20a86k 8977754117692

Tak samozrejme ze se nebojevil 'nekde' :) , byla to pravdepodobne odmena za misi.

0/0
15.3.2016 12:27
Foto

J75o82s41e86f 96J32u33h26á93s29z 1859852538

To není pravda, první craft je skutečně lvl 17 batoh a to za splnění všech side missions v oblasti Hell's Kitchen a další tuším lvl 17 pistoli za Times Square

0/0
15.3.2016 14:04
Foto

J82a11r24o87s57l46a39v 59H69o57r31a54k 8747554107912

Spis nez srovnavat s wowkem by asi chtelo srovnani s velice podobnym Destiny.

+3/−1
15.3.2016 9:07

ANALÝZA: Proč Čína v boji s covidem uspěla a Západ se zmítá v chaosu

Premium Zatímco Západ se potýká s druhou vlnou koronaviru, východoasijské země dokázaly virus porazit. Proč tomu tak je? Nejde...

Jsme rozvedení. Ještě nevím, zda se vrátím k dívčímu jménu, říká Koukalová

Premium Nepochopení, odsouzení. Konec vrcholové sportovní kariéry. Hledání práce. A ještě rozvod. Gabriela Koukalová (30) má za...

Dlouhodobý test Mazdy: karoserie se nám rozpadala před očima

Premium Historie provozu této Mazdy sice dokládá, že prevence se vyplatí, ale některé chyby výrobce se napravit nedají....