Pondělí 19. října 2020, svátek má Michaela
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 19. října 2020 Michaela

Diskuse k článku

RECENZE: Far Cry 5 nezklamal, boj proti násilné sektě je zábava až do konce

V americké Montaně nemají jen krásnou přírodu, ale také násilnou sektu, která se připravuje na konec světa. Kromě spousty střílení očekávejte řadu podivínů a bizarních historek. Zkrátka další Far Cry, od kterého přesně víte, co čekat. V dobrém i ve zlém.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J94a68n 85H22o23l96o49v71s69k42ý 6587659131

U Far Cry 5 mám trochu smíšené pocity. Je to rozhodně dobrá a dost zábavná hra, to bezesporu. Ale má i několik výraznějších záporů. Jednak se po žádné silnici nemůžete projít či projet, aniž by na Vás hned neútočili enemáci. Po nějaké době už je neustálý příval nepřátel směšný a otravný. Za druhé mám velký problém se zařazením hry do USA, protože na téhle sérii byla zábava mimo jiné lokalizace do exotiky. Americké reálie si neustále říkají o konfrontaci s realitou, z níž jasně vyplývá, že podobné dlouhé krvavé dobrodružství je v USA nemožné. Přitom šlo americkou sektu a exotiku klidně skloubit, např. nejkrvavější důsledky sekty byla smrt 918 členů americké sekty v jihoafrické Guyaně roku 1978. Za třetí jinak skvělý příběh pokulhává, když hlavní postavu asi stokrát unesou a nezabijí ji, načež ona vždy nějak uteče. Taky je tam málo docela málo zbraní. Takže s hodnocením zatím váhám.

0/0
10.4.2018 1:44
Foto

J91a65n 46H80o35l40o59v70s21k23ý 6967899691

Ještě bych zapomněl na špatně zvládnuté gore, prostě důsledky zásahů na těle protivníka, které jsou navzdory ratingu minimální a nepromakané. To mě štve dost.

0/0
10.4.2018 2:03
Foto

O98d38s16t62r45a95n37ě67n43ý 65U31ž25i52v55a30t66e83l

Uživatel požádal o vymazání
0/0
2.4.2018 0:47
Foto

H64o88n29z15a 93K52o61v18á44ř 5952670926441

Já Primal také nekupoval a FC4 jsem nedohrál (nějak mě to nebavilo oproti FC3). Nicméně tento díl musím pochválit a dost často jsem se od něho nemohl ani odtrhnout. Přijde mi, že se zbavili toho, co mě ve FC4 nebavilo a že jsem z toho měl takový svěžejší pocit.

0/0
2.4.2018 9:54
Foto

L97u73k97á26š 16Č79e71r41n35ý 2947298168641

Jenže o tomhle je Far Cry, vždy to bude stejný základ, jen jiné prostředí, lepší grafika a celkově propracovanější, co by jste chtěl na tom jiného? Ono pak už by to nebylo Far Cry

+1/0
2.4.2018 9:56
Foto

R96o12b24e14r25t 16A25d90á56m22e34k 5807790321

Jednička byla docela hardcore střílečka na ostrovech s emzákama. V době kdy vyšla, to byla jedna z mých nejoblíbenějších her. Když se mi dostala do rukou dvojka, myslel jsem, že jsem omylem nainstaloval nějaký simulátor safari. Trojka už byla lepší, ale už to nebyl Far Cry. Čtyřka a pětka na jedno brďo nemlych to samý. Prostě Far Cry byl jenom jeden. Tím neříkám, že jsou to špatné hry, ale není to nic pro mě.

+1/−1
30.3.2018 20:17
Foto

S22t20a83n87i92s70l75a71v 85K27v78a56s13n60i14č92k57a 1921208740460

Přesně moje slova, Far Cry 5 je o ničem !! RvRvRv

0/0
23.4.2018 9:42
Foto

V96e20r41o80n63i77k38a 81P81r51o14c80h98á91z18k23o84v45á 4275708359367

Jako bych četla o hře Tom Clancy Wildlands. Obrovský svět, který zabere hodně času a zhruba v půlce už budu nervózní, že jen jezdím z místa na místo a sbírám kdejaké předměty, ale v příběhu jsem se už týden nehla. Nemusí to být špatná hra, jen princip je pořád to samé dokola. Koupím si ji, až bude stát 500, dřív to nemá cenu. Mnohem větší radost mi přinese nový god of war.

+12/−1
28.3.2018 14:11
Foto

J52a27k97u37b 68T86y94l17š 1418327851223

Moje řeč.. já si třeba minulej rok koupil na key4u FC3 a krásně jsem si ji dohrál... za krásných 450 Kč... o pár lep později ale nic mi neuteklo... bohužel FC4, FC Primal a FC5 na mým kompu bohužel nespustím... tak mi zbývá sledovat jen Lets playe.. a na FARCRY neni nikdo lepší než Agraelus ;-D;-D;-D

+3/−6
28.3.2018 11:24
Foto

T46o72m85á76š 60V89e21s93e57l45ý 1952142983786

Loni FC3 za 450? To jste solidně přeplatil....

+8/0
28.3.2018 13:30
Foto

P15e10t48r 79T34y39č29k35a 6845152389452

Za tu cenu jsem kupoval FC4 na PS4.

+3/0
28.3.2018 15:06
Foto

J10a22n 93N56á95d48v75o15r95n75í22k 7583498205457

Jak mohl "přeplatit"? 8-o

+1/−3
28.3.2018 22:55
Foto

K24a57r69o61l 40S64e87f25c11i40k 2826160865178

a ja mnel FC3 zdarma pres jednu stranku. Skoda, ze redakce Bonuswebu je lina... i kdyz aspon reaguji na moje vyzvy v komentarech :-):-)

+1/0
28.3.2018 15:57
Foto

P53e60t91r 55H60o75c24h56m32a11n 2570126405391

450 za takovou nudnou starou plečku?

Za to se dal v té době koupit třeba třetí Zaklínač, a to je úplně jiná liga.

0/−5
28.3.2018 19:51
Foto

P94a52v14e22l 79P78o25s48p89í79š75i27l 3691574163405

Fc3 si takovyhle podcenovani fakt nezaslouzi, nemluve o tom, ze Witcher je trosku jinej zanr. Kam ti mam poslat klicenku?

+2/0
28.3.2018 22:55
Foto

J93i17ř91í 98J18u67ř67i97c57a 2638833471

Jo jo, toho jsem si koupil včera. A zjistil jsem, že ho nerozjedu v takové kvalitě abych si to užil. Tož počkám dalších pár let.

0/0
30.3.2018 21:54
Foto

L43u22k39á39š 17N84o84v71o45t39n11ý 6736367738448

Hry, které každý rok vyjdou v novém kabátu se vyplatí koupit s tak ročním zpožděním - člověk o žádný zážitek nepřijde (protože tam se nic překvapivého neděje) a naopak ušetří spoustu peněz.

Takhle jsem si koupil Wildlands za pár peněz a podobně to bude i u Far Cry 5. Koupit to za plnou cenu by mohl opravdu jenom skalní fanda nebo někdo, kdo nehrál žádný předchozí díl.

+12/0
28.3.2018 11:19
Foto

P53e64t80r 10T95y86č74k94a 6265182329462

A nebo někdo kdo to za půl roku prodá v bazaru a hra ho vyjde na stejné peníze jako když rok čeká.

+2/0
28.3.2018 11:47
Foto

M44i46l53a81n 31H60a63v51í46ř 4629874395

jak jde v bazaru prodat hru která je svázaná s Uplay účtem?

+3/−3
28.3.2018 13:16
Foto

P49e30t54r 31T71y61č97k43a 6405932629132

Na PS4 to jde.

+2/0
28.3.2018 15:07
Foto

M97i13l47a47n 35H63a44v89í76ř 4619354495

že to jde na nějaký minoritní platformě neberu, PC master race:-P;-)

+8/−4
28.3.2018 15:25
Foto

R94a64d29e54k 52J83a88h22o43d47a 3183562344733

Spousta lidí si pro takový případy prostě dělá novej účet.

0/0
28.3.2018 15:26
Foto

M70i85l60a83n 96H10a15v59í28ř 4279614595

to bych si nikdy nekoupil celý účet, původní majitel si přes support může kdykoliv vyžádat jeho vrácení. Kdysi mi takhle nějaký rusák ukradl Origin, dlouho jsem ho nepoužíval, koupil mi tam nějaký battlefied s datadiskem, když jsem to zjistil tak byl účet během pár minut zpátky můj (znalost bezpečnostních otázek), změnil jsem heslo a rusák měl smůlu.

U konzolových krabicovek to beru že to jde. V tomhle je PC trochu v nevýhodě, mám mraky dohraných her, který už pravděpodobně nikdy nezapnu a nedá se s nima dělat nic.

+1/0
28.3.2018 15:39
Foto

K14a98r36o33l 94S59e53f92c95i31k 2666420235858

no, ale proc nenapisete za kolik jste si ten ucet poridili? :-) takove ucty kde dostanete jenom meno + heslo predavaji za 3USD a nekteri vam daji nove jmeno a heslo v pripade problemu ;-D

0/0
28.3.2018 16:00
Foto

M51i78l23a84n 68H98a38v77í39ř 4709284905

nenapíšu, protože nevím, nikdy jsem se o to nezajímal. To už si tu hru můžu rovnou upirátit. Už jsem velkej kluk, vydělávám, tak mi nedělá problém vyvojářů přispět, pokud je to hra, která mě baví, tím že si jí koupím. U většiny her je poměr herní doba/cena hodně příznivý v poměru k tradiční zábavě jako třeba kino a hospoda.

+5/0
28.3.2018 16:05
Foto

K11a50r51o94l 58S69e35f34c31i39k 2186440205848

ne celkem :-) hrat multak pres legalne servery nemuzete s cracknutou verzi, ze tak? Prave v takovych pripadech si muzete poridit "lacne" nebo cracknute ucty od Cinanu/Rusu nebo z Indie za par kacek. Dostanete meno + heslo a hrate. Samozrejme se muze stat, ze "vas" ucet dostane ban nebo puvodny majitel si ho ziska spat....ale s tym musite ratat pri takovych cenach a puvodu :-P

+1/0
28.3.2018 16:48
Foto

P60e74t29r 77H88o38c27h64m85a29n 2180496135751

A proč bych to dělal? Kupuju si hru o kterou mám zájem a normálně za ní zaplatím a podpořím vývojáře.

+2/0
28.3.2018 19:55
Foto

P89e14t69r 57T93y34č40k62a 6905552789702

75 mil. prodaných konzolí a 650mil. prodaných her. No pěkně minoritní.

0/0
28.3.2018 20:32
Foto

M83i53l59a26n 56H83a76v33í88ř 4539264635

postnul bych obrázek Leonarda z BBT s cedulí co rád ukazuje Sheldonovi, ale nejde to :-)

0/0
28.3.2018 21:57
Foto

M50i49l11a71n 33M86i18c39h60á85l30e54k 1483136746611

pokud víš,že ji po dohrání budeš prodávat,vytvoříš si nový účet a potom přidáš i údaje k přihlášení,dělá se to tak i u jiných herních platformách.

0/0
29.3.2018 19:59
Foto

L89u36k43á65š 86N43o58v55o79t41n68ý 6906917288988

A no jo, já zapomněl, že někdo ještě kupuje fyzické nosiče ;)

+2/−1
28.3.2018 14:34
Foto

P65e25t25r 40T39y82č89k60a 6295322919612

Když jsou levnější tak proč ne.

+5/0
28.3.2018 15:06
Foto

P53e92t73r 95H12o45r72á58č36e62k 2897294837625

Já ty řeči o pořád stejné hře fakt nechápu? To si chce někdo koupit Far Cry co se bude hrát jako třeba The Last of US (skvělá hra). To ať si teda rovnou koupí něco jiného.. Jesně, že je fajn, pokud se hra zlepšuje, ale měla by se vyvýjet a vylepšovat ne páchat nějakou revoluci, jinak to přece nebude Far Cry.

Další věc je repetetivnost misí. To mi taky přijde jako celkem logická věc, pokud hra nabízí obsah na 40-50 hodin, tak je to v celku logické. Jde o to, aby obsah byl zábavný a aspoň trošku motivoval k postupu (ideální systém perků). Já naopak třeba nesnáším do střílečky montovat nějaký závod s autama, který je vždy mizerný, jen pro to, aby hra měla variabilnější mise.

+11/−5
28.3.2018 11:11
Foto

I67v22o 76D16i76v69i68l92a 2114558819

Z Fra Cry se stalo Call of Dutty. Každý rok stejná hra. Pokud si to ale fanoušci přejí proč ne. Pětka je ale podle mě zatím asi nejslabší díl. Příběh je neskutečně špatný, tak nějak pasující do dnešní bezpohlavní doby. A osobně jsem neměl po nějakých třech hodinách vůli pokračovat. Na půlhodinově střílení fajn, ale nic víc nic míň.

+4/−4
28.3.2018 10:43
Foto

I87v58a31n60k53a 53P14o66s21p66í92š36i48l94o94v89á 8824358172887

Každý rok? Od vydání čtyřky uplynuly čtyři roky a Primal je spin off.

+3/−1
28.3.2018 13:54
Foto

J62i50ř19í 97D36u92š16e54k 8842841831333

Doufám že to nebude nuda jako Far cry 3.

0/−9
28.3.2018 9:42
Foto

D79a93n55i63e84l 98S15o12b46o75t79a 9959564546820

Bude to stejná nuda jako všechny předchozí díly. Proto si to raději nekupujte. Já se na hru těším, stejně jako na minulé díly.

+11/0
28.3.2018 10:25
Foto

M79a37t73t73e13o 28K30o73u98n95o79v50s54k26y 1210591658813

Já se prostě pořád nemůžu zbavit dojmu, že je to pořád dokola, jen se mění prostředí a hlavní zaporák. Jak jsem psal včera, sleduju gameplaye na YT, takže doufám, že se to někde nějak zlomí. Pokud ne, vystačím si s 3, která se ke mně dostala, ani nevím jak :))

+5/−4
28.3.2018 8:35
Foto

P18a51v25e25l 11Š43e28n49í17t82k59o 5148430288404

Mně to vůbec nevadí a těším až mi hra přijde. Far Cry se mi moc líbil, tak doufám, že to Far Cry 5 bude taky.

+6/0
28.3.2018 9:22
Foto

T46i60b70o14r 56V19i58z75v74a35r88y 9854134343605

Trojku jsem hrál, nemůžu říct že to nebyla zábava, ale nebyl jsem schopný to dohrát...pořád to samé dokola, už to nudilo. Další díly už moc nelákají.

0/0
28.3.2018 9:22
Foto

R90o59m67a45n 89P72a74s37t22y58r71i68k 6987799655258

za co davat peníze za porad stejnou hru - to si radeji zahraju historickou obyčejnou zeldu na supernintednu a zabava je to 1000x vetsi nez tyhle paskvily

+2/−13
28.3.2018 8:25
Foto

M45a75r17t35i84n 73P97o93c76h60m42a65n 6488359182

Hrej si co chces, stejne to nikoho nezajima...

+5/0
28.3.2018 17:15
Foto

J39a63n 14N58á98d22v82o59r94n56í87k 7953758445607

Kyselé hrozny?

+1/0
28.3.2018 22:56

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...