Úterý 2. června 2020, svátek má Jarmil
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 2. června 2020 Jarmil

Diskuse k článku

RECENZE: Far Cry 5 nezklamal, boj proti násilné sektě je zábava až do konce

V americké Montaně nemají jen krásnou přírodu, ale také násilnou sektu, která se připravuje na konec světa. Kromě spousty střílení očekávejte řadu podivínů a bizarních historek. Zkrátka další Far Cry, od kterého přesně víte, co čekat. V dobrém i ve zlém.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J84a77n 26H79o45l37o82v98s15k94ý 6427179851

U Far Cry 5 mám trochu smíšené pocity. Je to rozhodně dobrá a dost zábavná hra, to bezesporu. Ale má i několik výraznějších záporů. Jednak se po žádné silnici nemůžete projít či projet, aniž by na Vás hned neútočili enemáci. Po nějaké době už je neustálý příval nepřátel směšný a otravný. Za druhé mám velký problém se zařazením hry do USA, protože na téhle sérii byla zábava mimo jiné lokalizace do exotiky. Americké reálie si neustále říkají o konfrontaci s realitou, z níž jasně vyplývá, že podobné dlouhé krvavé dobrodružství je v USA nemožné. Přitom šlo americkou sektu a exotiku klidně skloubit, např. nejkrvavější důsledky sekty byla smrt 918 členů americké sekty v jihoafrické Guyaně roku 1978. Za třetí jinak skvělý příběh pokulhává, když hlavní postavu asi stokrát unesou a nezabijí ji, načež ona vždy nějak uteče. Taky je tam málo docela málo zbraní. Takže s hodnocením zatím váhám.

0/0
10.4.2018 1:44
Foto

J92a93n 89H87o55l89o64v29s96k22ý 6567109451

Ještě bych zapomněl na špatně zvládnuté gore, prostě důsledky zásahů na těle protivníka, které jsou navzdory ratingu minimální a nepromakané. To mě štve dost.

0/0
10.4.2018 2:03

O22d15s59t13r14a87n32ě57n87ý 49U18ž78i55v64a70t54e43l

Uživatel požádal o vymazání
0/0
2.4.2018 0:47

H29o97n39z73a 35K63o31v45á32ř 5452540386871

Já Primal také nekupoval a FC4 jsem nedohrál (nějak mě to nebavilo oproti FC3). Nicméně tento díl musím pochválit a dost často jsem se od něho nemohl ani odtrhnout. Přijde mi, že se zbavili toho, co mě ve FC4 nebavilo a že jsem z toho měl takový svěžejší pocit.

0/0
2.4.2018 9:54

L65u69k79á10š 25Č76e49r11n89ý 2547848388141

Jenže o tomhle je Far Cry, vždy to bude stejný základ, jen jiné prostředí, lepší grafika a celkově propracovanější, co by jste chtěl na tom jiného? Ono pak už by to nebylo Far Cry

+1/0
2.4.2018 9:56

R54o80b18e98r34t 92A74d62á92m57e69k 5707850501

Jednička byla docela hardcore střílečka na ostrovech s emzákama. V době kdy vyšla, to byla jedna z mých nejoblíbenějších her. Když se mi dostala do rukou dvojka, myslel jsem, že jsem omylem nainstaloval nějaký simulátor safari. Trojka už byla lepší, ale už to nebyl Far Cry. Čtyřka a pětka na jedno brďo nemlych to samý. Prostě Far Cry byl jenom jeden. Tím neříkám, že jsou to špatné hry, ale není to nic pro mě.

+1/−1
30.3.2018 20:17

S38t67a80n51i76s28l10a83v 48K98v54a49s93n15i42č38k53a 1541458310190

Přesně moje slova, Far Cry 5 je o ničem !! RvRvRv

0/0
23.4.2018 9:42

V49e36r32o21n61i63k34a 71P21r19o39c39h35á20z43k18o13v17á 4195138709427

Jako bych četla o hře Tom Clancy Wildlands. Obrovský svět, který zabere hodně času a zhruba v půlce už budu nervózní, že jen jezdím z místa na místo a sbírám kdejaké předměty, ale v příběhu jsem se už týden nehla. Nemusí to být špatná hra, jen princip je pořád to samé dokola. Koupím si ji, až bude stát 500, dřív to nemá cenu. Mnohem větší radost mi přinese nový god of war.

+12/−1
28.3.2018 14:11

J19a53k84u98b 69T30y63l14š 1258347641413

Moje řeč.. já si třeba minulej rok koupil na key4u FC3 a krásně jsem si ji dohrál... za krásných 450 Kč... o pár lep později ale nic mi neuteklo... bohužel FC4, FC Primal a FC5 na mým kompu bohužel nespustím... tak mi zbývá sledovat jen Lets playe.. a na FARCRY neni nikdo lepší než Agraelus ;-D;-D;-D

+3/−6
28.3.2018 11:24

T87o41m58á39š 25V63e74s21e36l88ý 1252192673936

Loni FC3 za 450? To jste solidně přeplatil....

+8/0
28.3.2018 13:30

P98e30t49r 46T36y27č48k17a 6275772359612

Za tu cenu jsem kupoval FC4 na PS4.

+3/0
28.3.2018 15:06

J93a14n 18N16á93d14v73o93r31n11í59k 7723918555377

Jak mohl "přeplatit"? 8-o

+1/−3
28.3.2018 22:55

K58a15r29o37l 74S40e74f31c43i63k 2776970465928

a ja mnel FC3 zdarma pres jednu stranku. Skoda, ze redakce Bonuswebu je lina... i kdyz aspon reaguji na moje vyzvy v komentarech :-):-)

+1/0
28.3.2018 15:57

P80e24t79r 14H62o68c69h13m29a94n 2210446735711

450 za takovou nudnou starou plečku?

Za to se dal v té době koupit třeba třetí Zaklínač, a to je úplně jiná liga.

0/−5
28.3.2018 19:51

P96a69v76e54l 79P88o88s12p96í50š60i30l 3291824743515

Fc3 si takovyhle podcenovani fakt nezaslouzi, nemluve o tom, ze Witcher je trosku jinej zanr. Kam ti mam poslat klicenku?

+2/0
28.3.2018 22:55

J25i15ř37í 10J50u86ř79i68c38a 2858673551

Jo jo, toho jsem si koupil včera. A zjistil jsem, že ho nerozjedu v takové kvalitě abych si to užil. Tož počkám dalších pár let.

0/0
30.3.2018 21:54
Foto

L84u34k26á39š 66N12o33v72o86t32n27ý 6566147788268

Hry, které každý rok vyjdou v novém kabátu se vyplatí koupit s tak ročním zpožděním - člověk o žádný zážitek nepřijde (protože tam se nic překvapivého neděje) a naopak ušetří spoustu peněz.

Takhle jsem si koupil Wildlands za pár peněz a podobně to bude i u Far Cry 5. Koupit to za plnou cenu by mohl opravdu jenom skalní fanda nebo někdo, kdo nehrál žádný předchozí díl.

+12/0
28.3.2018 11:19

P38e52t42r 49T86y37č77k78a 6165172739312

A nebo někdo kdo to za půl roku prodá v bazaru a hra ho vyjde na stejné peníze jako když rok čeká.

+2/0
28.3.2018 11:47

M19i89l18a26n 93H31a42v26í72ř 4349304635

jak jde v bazaru prodat hru která je svázaná s Uplay účtem?

+3/−3
28.3.2018 13:16

P26e58t11r 64T92y86č80k94a 6705692509252

Na PS4 to jde.

+2/0
28.3.2018 15:07

M95i45l79a27n 17H54a19v32í92ř 4799244825

že to jde na nějaký minoritní platformě neberu, PC master race:-P;-)

+8/−4
28.3.2018 15:25

R77a16d33e34k 70J61a53h14o32d78a 3323372364223

Spousta lidí si pro takový případy prostě dělá novej účet.

0/0
28.3.2018 15:26

M85i29l36a77n 59H49a48v92í30ř 4589514245

to bych si nikdy nekoupil celý účet, původní majitel si přes support může kdykoliv vyžádat jeho vrácení. Kdysi mi takhle nějaký rusák ukradl Origin, dlouho jsem ho nepoužíval, koupil mi tam nějaký battlefied s datadiskem, když jsem to zjistil tak byl účet během pár minut zpátky můj (znalost bezpečnostních otázek), změnil jsem heslo a rusák měl smůlu.

U konzolových krabicovek to beru že to jde. V tomhle je PC trochu v nevýhodě, mám mraky dohraných her, který už pravděpodobně nikdy nezapnu a nedá se s nima dělat nic.

+1/0
28.3.2018 15:39

K18a28r24o97l 69S45e44f28c86i85k 2636550345198

no, ale proc nenapisete za kolik jste si ten ucet poridili? :-) takove ucty kde dostanete jenom meno + heslo predavaji za 3USD a nekteri vam daji nove jmeno a heslo v pripade problemu ;-D

0/0
28.3.2018 16:00

M26i45l92a27n 22H51a90v94í67ř 4899954255

nenapíšu, protože nevím, nikdy jsem se o to nezajímal. To už si tu hru můžu rovnou upirátit. Už jsem velkej kluk, vydělávám, tak mi nedělá problém vyvojářů přispět, pokud je to hra, která mě baví, tím že si jí koupím. U většiny her je poměr herní doba/cena hodně příznivý v poměru k tradiční zábavě jako třeba kino a hospoda.

+5/0
28.3.2018 16:05

K30a73r43o84l 84S73e82f56c53i35k 2896330185858

ne celkem :-) hrat multak pres legalne servery nemuzete s cracknutou verzi, ze tak? Prave v takovych pripadech si muzete poridit "lacne" nebo cracknute ucty od Cinanu/Rusu nebo z Indie za par kacek. Dostanete meno + heslo a hrate. Samozrejme se muze stat, ze "vas" ucet dostane ban nebo puvodny majitel si ho ziska spat....ale s tym musite ratat pri takovych cenach a puvodu :-P

+1/0
28.3.2018 16:48

P92e18t35r 98H65o79c53h50m32a12n 2100136465981

A proč bych to dělal? Kupuju si hru o kterou mám zájem a normálně za ní zaplatím a podpořím vývojáře.

+2/0
28.3.2018 19:55

P33e23t59r 34T12y53č25k69a 6835112119882

75 mil. prodaných konzolí a 650mil. prodaných her. No pěkně minoritní.

0/0
28.3.2018 20:32

M72i76l64a89n 55H68a18v35í58ř 4829694675

postnul bych obrázek Leonarda z BBT s cedulí co rád ukazuje Sheldonovi, ale nejde to :-)

0/0
28.3.2018 21:57
Foto

M34i25l71a78n 50M41i83c80h37á82l33e39k 1743646316631

pokud víš,že ji po dohrání budeš prodávat,vytvoříš si nový účet a potom přidáš i údaje k přihlášení,dělá se to tak i u jiných herních platformách.

0/0
29.3.2018 19:59
Foto

L70u32k34á33š 97N75o17v75o84t42n56ý 6406947208498

A no jo, já zapomněl, že někdo ještě kupuje fyzické nosiče ;)

+2/−1
28.3.2018 14:34

P49e53t91r 10T86y81č46k28a 6515272299612

Když jsou levnější tak proč ne.

+5/0
28.3.2018 15:06

P88e53t35r 24H89o47r53á64č36e58k 2457684577175

Já ty řeči o pořád stejné hře fakt nechápu? To si chce někdo koupit Far Cry co se bude hrát jako třeba The Last of US (skvělá hra). To ať si teda rovnou koupí něco jiného.. Jesně, že je fajn, pokud se hra zlepšuje, ale měla by se vyvýjet a vylepšovat ne páchat nějakou revoluci, jinak to přece nebude Far Cry.

Další věc je repetetivnost misí. To mi taky přijde jako celkem logická věc, pokud hra nabízí obsah na 40-50 hodin, tak je to v celku logické. Jde o to, aby obsah byl zábavný a aspoň trošku motivoval k postupu (ideální systém perků). Já naopak třeba nesnáším do střílečky montovat nějaký závod s autama, který je vždy mizerný, jen pro to, aby hra měla variabilnější mise.

+11/−5
28.3.2018 11:11

I95v92o 18D83i53v85i27l43a 2824858829

Z Fra Cry se stalo Call of Dutty. Každý rok stejná hra. Pokud si to ale fanoušci přejí proč ne. Pětka je ale podle mě zatím asi nejslabší díl. Příběh je neskutečně špatný, tak nějak pasující do dnešní bezpohlavní doby. A osobně jsem neměl po nějakých třech hodinách vůli pokračovat. Na půlhodinově střílení fajn, ale nic víc nic míň.

+4/−4
28.3.2018 10:43

I64v43a81n33k13a 81P16o77s24p28í31š59i27l65o92v50á 8554238902177

Každý rok? Od vydání čtyřky uplynuly čtyři roky a Primal je spin off.

+3/−1
28.3.2018 13:54

J32i51ř78í 85D52u20š67e72k 8422441541703

Doufám že to nebude nuda jako Far cry 3.

0/−9
28.3.2018 9:42

D48a41n35i13e71l 40S33o76b39o90t43a 9889734436900

Bude to stejná nuda jako všechny předchozí díly. Proto si to raději nekupujte. Já se na hru těším, stejně jako na minulé díly.

+11/0
28.3.2018 10:25

M27a59t45t70e30o 91K77o59u22n64o94v80s92k23y 1420451798723

Já se prostě pořád nemůžu zbavit dojmu, že je to pořád dokola, jen se mění prostředí a hlavní zaporák. Jak jsem psal včera, sleduju gameplaye na YT, takže doufám, že se to někde nějak zlomí. Pokud ne, vystačím si s 3, která se ke mně dostala, ani nevím jak :))

+5/−4
28.3.2018 8:35

P60a20v84e40l 88Š78e24n88í23t77k41o 5188890218184

Mně to vůbec nevadí a těším až mi hra přijde. Far Cry se mi moc líbil, tak doufám, že to Far Cry 5 bude taky.

+6/0
28.3.2018 9:22

T29i49b22o96r 72V34i77z70v81a22r48y 9754584403625

Trojku jsem hrál, nemůžu říct že to nebyla zábava, ale nebyl jsem schopný to dohrát...pořád to samé dokola, už to nudilo. Další díly už moc nelákají.

0/0
28.3.2018 9:22

R96o54m63a25n 23P32a15s86t70y66r56i40k 6777109275148

za co davat peníze za porad stejnou hru - to si radeji zahraju historickou obyčejnou zeldu na supernintednu a zabava je to 1000x vetsi nez tyhle paskvily

+2/−13
28.3.2018 8:25

M74a83r71t72i73n 29P47o17c47h81m49a13n 6278509122

Hrej si co chces, stejne to nikoho nezajima...

+5/0
28.3.2018 17:15

J65a58n 59N80á85d53v73o97r84n23í61k 7513408265937

Kyselé hrozny?

+1/0
28.3.2018 22:56

Virus se mění pod rukama. Přírodní izoláty se tak nechovají, vysvětluje Peková

Premium Do povědomí širší veřejnosti se molekulární bioložka a viroložka Soňa Peková z laboratoře Tilia dostala pro své neshody...

Xaver: Klobouk dolů před Klausem. V ČRo zůstávám, spory s ČT házím do jímky

Premium Ve středu ho poslanci zvolili do Rady České televize. Přesto, že spolu s ním byli zvoleni i Hana Lipovská a Pavel...

Prezidentova nemoc. Neuropatie je tichá epidemie moderní doby, říká lékař

Premium Brnění nohou, mravenčení, vrávoravá chůze, zakopávání a pády, ale i krutá bolest chodidel. To je hrubý výčet příznaků...

Najdete na iDNES.cz