Diskuse k článku

RECENZE: Československý Beat Saber je nejlepší hra pro virtuální realitu

Rádi se naplno noříte do hudby a plynete v jejím rytmu? Vadí vám, že se u her moc nehýbete a máte rádi netradiční nápady? Tak pro vás i mnohé další vyšla na PlayStation VR česko-slovenská hra Beat Saber. Je to tzv. killer aplikace, na kterou VR čeká? Ano, je.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P24e25t72r 44M90a11r62e71k 3847966566172

Meli jsme to letos na vanocnim vecirku a musim rict ze to opravdu stalo za to vystat si tu frontu... :-)

0/0
28.12.2018 17:31

V37i55k80t98o35r 72Š14p82i50č66k29a 6118732324

.... A přitom taková blbost ;)

+2/0
28.12.2018 13:42

T19o28m69á83š 13K94r79á37l 3498408707519

Ja bych rekl, ze ta hra je velky uspech, protoze treba diky custom levelum uz davno presahla hranice herniho sveta:-) a najdou se treba videa kde lide neobdivuji vykon hrace, ale to jak hudba, pasaze pisne ladi s tim, jak svihnout "mecem" ... nebo treba choreografii, kterou znaji z videoklipu ... a tak treba fandove k-popu koukaji na videa z Beat Saber ...

https://www.youtube.com/watch?v=Tf8xpoquJ58

https://www.youtube.com/watch?v=ZJcqhvadbkI&t

0/0
28.12.2018 12:38

D68a42v76i84d 60S50ý77k55o39r76a 7634281191167

Vyzkoušel jsem na firemní party a hodně mě to bavilo. VR si kvůli tomu nepořídím, ale kdybych do VR někdy šel, tahle hra mi ve sbírce nebude chybět.

+1/0
28.12.2018 11:23

P31e42t33r 50Š91p63i26l31l27e58r 1758146686168

Hned bych hrál, ale nikde se nedají koupit Move ovladače :-(

0/0
28.12.2018 9:27

K76a65r14e22l 65K58a86š52t41a71n 9208881331196

Skvela recenze skvele hry. Za me jeste bod navic, ze jste k recenzi VR hry konecne pustili nekoho jineho, nez toho motyla Emanuela, kteremu je z kazdeho VR zazitku spatne od zaludku a vsechno je pro nej blbost.

+6/0
28.12.2018 6:55

P13e98t22r 47S51v78o54b87o73d33a 7193535919917

Mam skoro rok, patrim mezi ty, co kvuli BS koupili WMR, kterou autor vesele ignoruje. Ackoliv k pc je to nejlevnejsi VR navic bez nastavovani snimacu. Hru si realne zahraji tak jednou za mesic, 2x za rok vyuziji na nejakou akci. Koupe samozrejme nelituji, ta hra je paradni. Kdyby vysla na ps4 drive, koupil bych ji na ps4.

0/0
28.12.2018 2:39

V38á17c78l82a83v 72Z43e72l28e76n74k76a 5435208523

Je někde bundle BS k PSVR?

0/0
28.12.2018 1:13

M10i41c87h63a14l 82M74o79t31y25č94k81a 4673220211299

Chtelo by se rict, ze mozna nekriticky nadsena recenze, ale kdyz si vzpomenu, ze jsem par dni po vypuštění alfy verze stravil pres pul dne jen sledováním videii na YouTube, tak to mozna nebude 5ak prehnany.

+1/0
28.12.2018 0:42

J37a50n 18R69o57s97a 8760261156421

Lokimu a Splitovi gratuluji. Nejen k tomu ze udelali bezva hru, ale i k napadu zapojit Jaroslava Becka, kterej to byznysove opravdu v hlave srovnany.

0/0
28.12.2018 0:17

Najdete na iDNES.cz