Diskuze

Lidé na Trutnovsku volí nového senátora. První den provázela nízká účast

Na Trutnovsku ve 22:00 skončil první den doplňovacích senátních voleb. Volební účast nebyla zatím vysoká, výrazně se lišila podle okrsků, uvedl Jiří Masařík z trutnovské radnice. Lidé v doplňovacích volbách vybírají nového senátora za volební obvod Trutnov. O křeslo se uchází devět lidí. Volební místnosti se znovu otevřou v sobotu v 8:00.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Splněno. Hlas pro Hlavatého skončil v.... byl spláchnut...

1 0
možnosti

Pan Hlavaty udelal zasadni chybu: Vstoupil do politiky a ted si o neho otiraji usta lidi, kteri nedokazali ani zlomek z toho, co pozitivniho pro svuj region udelal on, ale o jejichz kazdodennich osobnich kiksech se nikdo nezajima.

1 2
možnosti

Asi nikdo mu nebere jeho úspěchy v podnikání a z toho plynoucí pozitiva pro region. Naběhl si sám svým naprostým diletantismem a následnými hloupými výmluvami. A navíc mu nic nebrání z politiky odejít...

4 1
možnosti

Ignorace statnich uradu je priserna. Pokud je blbe napsany zakon, stejne mi nokdo nevysvetli, proc se tyto volby plne nekryji s 1. a 2.kolem prezidentskych voleb.

0 0
možnosti

Protože druhé kolo senátních je po týdnu, druhé kolo prezidentských po dvou týdnech.

0 0
možnosti

J91i22r23i 85C68e68e

6. 1. 2018 10:11

Nejděsivější na tom je, že osoba nacházející se ve stavu právního bezvědomí (resp. klinické smrti), tak jako tak rozhoduje o právním prostředí této republiky.

1 1
možnosti

Vy mozna ne, ale ostatni delaji v zivote chyby. U nekoho se to skoro nikfo nedozvi a u jineho to vi kde kdo. Bohuzel v pripade pana Hlavateho jeden exces prebil v ocich neznalku vaseho typu jeho extremni dlouhodobe uspechy v oblasti podnikani, zamestnavani a mecenasstvi.

1 1
možnosti

Tak jestli pana Hlavatého, který svou blbostí utrácí z peněz daňových poplatníků takto nesmyslně, zase zvolí, tak aspoň budeme vědět, kde si dala jelita sraz ;-D

2 1
možnosti

Trochu škodolibě bych přál panu Hlavatému nezvolení.

2 1
možnosti

Nechápu, proč volby nejsou příští tyden, spolu s volbou prezidenta. Účast by byla větší a ještě by se ušetřilo. Takhle pujdou do voleb 4 týdny za sebou. Být z Trutnova, tak panu Hlavatemu podekuji. A jestli tam dokaze opět vyhrát, tak to už fakt nepochopím....

2 0
možnosti

Nízkou účast voličů v prvním kole senátních voleb přičítám tomu, že naprosté většině občanů je zcela oprávněně vypadnutí Hlavatého ze senátu totálně u zadele;-)

0 0
možnosti

Ale prdlajs souviset s Babišem. Tady snad ani voliči Ano nemůžou dat hlas tomu mamlasovi.

1 1
možnosti

Ukáže se, jak jsou voliči na Trutnovsku chytří nebo hloupí. Pokud zvolí znovu Hlavatého, který pohrdá samotnými voliči, jako ústavní činitel je překvapen, že nemůže vykonávat dvě funkce najednou a následně voličům vyčítá, že jej zvolili a osočuje je, že by měli náklady na dodatečné volby hradit oni, pak do té první skupiny patřit bohužel nebudou.

2 1
možnosti