Diskuze

Stav domů v Novém Městě se kvůli dopravě zhoršuje, silnici hrozí zřícení

Domy na náměstí v Novém Městě nad Metují praskají, příjezdová cesta se trhá a sklípek při silnici hrozí provalením. Pro soukromé majitele i město je to noční můra. Stav památkově chráněných domů se zhoršil letos, když se od dubna do prosince uzavřela kvůli opravě krajská silnice mezi Spy a Krčínem
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nové Město má přece obecní policii. Tak jak je možné, že potkám třikrát do týdne kamion, jak se hrne z náměstí na Spy? Proč nestojí dole u Rybárny a na druhé straně u hasičů?

1 0
možnosti
Foto

To říkám furt. My nějaké imaginární imigranty co by nám měli údajně zničit kulturu ani nepotřebujeme. My si svým ignorantstvím a pohodlností ničíme kulturu sami. ;-€ Prostě zavřít pro auta a basta, ať si to lidi objíždí. Těch pár měsíců snad přežijí ne? Těm co to způsobí újmu, tak odškodním, protože nakonec bude stát platit více za opravy těch baráků a podloží.

3 0
možnosti

M88a55r48t23i64n 80Š27u29l10c

2. 11. 2018 15:39

Ale oni to lidé většinou objíždějí. Silnice I/14 sice vede v Novém Městě n. M. přes náměstí, ale tranzitní doprava od Náchoda k Dobrušce tam tudy normálně nejezdí. Z Vrchovin se jezdí kolem Stavostroje do Krčína a potom Dobrušskou na Spy. Tam je dokonce silnice I/14 od náměstí značená jako vedlejší. Jenže když se teď stavělo, začalo se jezdit přes náměstí, protože jakákoliv jiná objížďka znamená nejet z Náchoda do Dobrušky 15 km, ale 30.

0 0
možnosti