Diskuze

Mustang jel před nehodou u Špindlu velmi rychle, policie stíhá řidiče

Policie zahájila stíhání řidiče Fordu Mustang, který v září u Špindlerova Mlýna v Krkonoších narazil do vozu Škoda Rapid. Při nehodě zemřel řidič rapidu, spolujezdkyně se vážně zranila. Podle policie je jedinou příčinou nehody rychlá jízda. Řidiče viní z usmrcení a těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Tahle zatáčka je hodně nepříjemná, před lety tam bourala sestra, to byla teda noc a sníh, vyneslo jí to až do skály. Naštěstí se jí nestalo nic vážného.

Každopádně pokud tam jel přes 100 tak byl jasný, zatáčka vypadá nevinně ale je hodně prudká a dlouhá. Projel by to jen kdyby měl kliku a neměl nikoho v protisměru, což se nestalo

0 0
možnosti
JB

J46i20ř81í 30B43e50r62a95n

6. 11. 2019 21:41

kéž by šlo sebrat též řidičák navždy

1 0
možnosti
OF

Tak kde je dnes Petr Čermák, který nás tu minule přesvědčoval, že řidič Mustangu nejel rychle a nejspíš to byl nějaký defekt?

0 0
možnosti
Foto

Velmi doufám, že argumenty, důkazy a závěry znalců vezme soud plně v potaz a udělá, co udělat má. Jsem dost rád, že jsem tam v dané chvíli nejel já se svojí rodinou.

4 0
možnosti
Foto

Jsem pro těch osm, aby měl čas si uvědomit cenu života.

6 0
možnosti
SN

A on si snad někdo myslel, že jel pomalu. 8-o

5 0
možnosti
JF

Mno tak že nejel 90 je snad jasné každému, kdo měl na ZŠ fyziku. Spíš jsem čekal, že tedy sděli kolik tam měl. Jinak je to jen recyklát starého článku.

3 0
možnosti
Foto

Já si počkám, až se k tomu fundovaně vyjádří Báča. Kam se na něj hrabe nějaký znalec.

10 0
možnosti
KN

K20a54r71e60l 27N77o92v39á31k

6. 11. 2019 16:32

Vysvětlíte mi někdo, jak se dá z takové takové hromady šrotu poznat, že "byla obě vozidla v dobrém technickém stavu a neměla žádné závady, které by mohly mít vliv na vznik dopravní nehody."?

0 0
možnosti

Z lomu materiálu poznáte, jestli bylo něco staršího data, případně to prasklo jiným vlivem než při nehodě. Bude to špinavé, částečně narušené v lomu apod. Stejně tak se vám během nehody neobrzdí brzdy, ani se neojedou pneumatiky... Zjistit toho lze dost.

3 0
možnosti