Diskuze

Cyklostezky jsou zanedbané, Hradec chce opravit nejhorších deset úseků

Radnice v Hradci Králové by chtěla investovat 20 milionů korun do místních zchátralých cyklostezek. Cyklisté většinou nerovnosti s většími či menšími obtížemi překonají, pro koloběžkáře jsou však některé cyklostezky nesjízdné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L52i28b80o42r 71H63a44m72p77l

28. 9. 2021 14:17

Na námestnickém FB najdete i toto rozverné haiku -cituji začátek a konec.

BYL JEDEN BŘÍDIL,CO SÁM VŠECHNO ŘÍDIL....

BA I TEN ŇOUMA S POPLETOU- A TO JE TEČKA ZA VĚTOU.

Podrobnosti o autorství neuvedeny,takže se domnívám,že se jedná buď o 1. hodnocení práce náměstka a jeho kolegů jeho rodinou,či spolustraníky,2.Úvodní pasáž z projevu k primátorovi na sezení jeho kolegia a hodnocení exkoaliční spolupráce.

K tématu.Cyklostezka na Kuks se dělala honem,protože na to byla Evropská dotace,která se MUSELA VYBRAT,JINAK BY PROPADLA.Kdyby se dělala pořádně,tak by se poškodily kořeny stromů okolo,které by to nejspíš nepřežily.Takže se to trochu ojebalo,potřebných 5let se to jako udržovalo a po této době,kdy byly splněny podmínky dotace už to není nic,a čeká se na to,až před volbama nějakej vlivnej zmetek opravu této trasy prosadí pro nějakýho kámoše,aby se tento z obecního pod záminkou smrti za obecní blaho nafutroval.

Takže nás námestník masíruje miliony,co nasype do údržby chodníků a CS-ostatně je před volbama,takže je nutno se co nejvíce zviditelnit(nejlépe rudě) omalovánkama CS v centru a kolem Dopr.pod. Zde ty omalovánky a starost pana Marka o řešení parkování mají nechtěný půvab v tom,že parkoviště u DP,tedy městské firmy je malé a nestačí,takže jak každý vidí parkuje se bez zájmu MP na trávě okolo.Takže holota byla od Labe u špitálu vypráskána,jako bonus dostanou návštěvníci FN a obyvatelé okolo Záchranky placené parkovací automaty někde od Labe po Harmonii.To proto,aby si řádně užili tu situaci,co má nastat příští rok,kdy se začne konečně nejen předělávat křiž.Mileta,ale vznikne zde soustava pěti kruháčů,postaví se nový Kauflend,blahoslavena budiž zářná budoucnost!!!

Teda jestli Pyjáti na příštím Zastupku neudělají z Marka bývalého náměstka ,jak spolu s Dvoržakem na přídi světu(ANOzejména) hrozí poté,co byli v sobotu zaměněni za Šlachtovce na nábřeží.

A že ho nesestřelíte! Dvořáku a Dohnale,máte u mě pivo a nanuk,jestli jo!

2 0
možnosti

L89i78b32o55r 27H95a89m29p98l

28. 9. 2021 11:59

Je do nebe volající drzost,že si tento článek na svůj FB pověsil náměstek ředitele Zeměkoule Marek. JEDINÁ cyklostezka,která se za této koalice v HK postavila je Pouchov-Piletice-Rusek a i ta je znehodnocená špatným odvodněním její části.Jinak se VE VNITŘNÍM MĚSTĚ nepostavil ANI METR! Za rok jsou volby,takže z kanálů začínají vylézat magistrátní šaškové,kteří 3 roky nebyli vidět a teď se budou prsit,kdo víc umírá pro občany. Takže inventura.Chodník do Slatiny nabude,pro občany město udělalo to,že ho vyřadilo z plánu.Na Pražské se na chodníku už 7 let parkuje,na silnici jde o život a po rozkopání Pardubické půjde ještě víc.Habrmanova a prakticky celé Farářství a Labská 2 - hlavně ve špičkách katastrofa pro všechny.Plachta-místně znalí relativně bezpečně projedou za cenu porušování silničních pravidel.Ale od Durana k odb.na Roudničku nemáte vyhnutí-30 let kydů a slibů od všech politických šmejdů napříč partajemi co jich v HK je.Ale ještě se tam pár baráků vejde,aby se to trochu zahustilo.Pouchovská se možná zbaví kamionů nad 12 tun,ale i tak s tím nikdo nic neudělá,ty rozbité chodníky mě tam mě přežijí. Protože jiná cesta,nežli tudy nebo Kladská do Vážní je jen za cenu mnohakilometrové zajížďky,resp ucpání Slatiny či Předměřic,tak co mi obecní mudrcové Marek a Bláha poví? Na komisi pro dopravu a cyklostezky byl Bláha za 3 roky mluvit z cesty asi 2x,Marek se za rok u koryta dosud neobtěžoval.

Jana Černého-odfláknuté cosi bez jasného označení začátku a konce,kus vlevo,pak vpravo,jako jedno z mála v Hk z části obousměrné.Koutníkova-s mírou idiocie stavební činnosti vlastní Vás na obou stranách ulice značky posílají na druhou stranu.Přechod pro kola a pěší je u Vocelovy a pak až za 2km U Kalinky,za kýbl barby a pár značek neúspěšně bojuji u asi 10 let,stejně jako na Dvorské.Ve Dvorech jsou zatím v klidu,ale až se zavře ZaŠkodovkou,tedy do Kuklen jedině Pálenkou a otevře nadjezd na Klacovské jsem zvědav,co na to Klubíčko a jeho parta chytrejch v KMS řekne občanům.

1 0
možnosti

V Čechách ať se postaví cokoliv a sebe lépe, už se (téměř vůbec) nemyslí na pravidelnou údržbu. Zachraňuje se poté až havarijní stav. Kdysi na škole nás učili, že roční údržba čehokoliv by měla být cca 10% pořizovacích nákladů...:-/

3 0
možnosti

Na kole jsem vždycky nejraději jezdil po pevnějších polňačkách a prašných cestách. Ve městě normálně po (vedlejších) ulicích. Co přišla móda všechno asfaltovat a narovnávat, aby tam zpovykanci na hipsterských kolech neměli hrbolky (o tom, co jezdí na ekoloběžkách ani nemluvě v poslední době), tak už jezdím fakt jen rekreačně někam za město.

2 1
možnosti

Nejen v Hradci i ta na Kuks je v havarijním stavu. Krásně se to otvíralo před pár lety ale te%d je na mnoha místech asfalt zničený, nebo vyduté kořeny do povrchu. Na mnoha místech je zničený u odolný beton a tam kde to znezlkviduje příroda to dorazí mechanizací. Sekají tu zeleň nevím jak ale berou to i s asfaltem. Ale jen u země co je v úrovni hlavy jezdců se nechává růst bez zásahu. Klidně bych to projel a nafotil, ale je to marný. Už je to 2 rok co jsem hálsil závadu. Ta se zvětšila ale nikdo nic neudělal i ten výstražný sprej co tam nastříkali je už vyšisovaný.

2 0
možnosti

Nejenom cyklostezky, ale všechno 

2 0
možnosti

Podívejte se třeba na silnici v Jungmannově nebo ve Veverkově ulici.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Zloději očesali nové vozy u autosalonu, škoda se šplhá ke dvěma milionům

19. dubna 2024  10:47

Dva muži s pestrou trestní minulostí způsobili škodu za téměř dva miliony korun, když se v...

Špindlerův Mlýn povolil propojení skiareálů, parkovací terminál počká

22. dubna 2024

Premium Kvůli raketově rostoucím nákladům musela společnost Melida zcela přepracovat projekt na lyžařské...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Řidič na stavbě vypil lahev vodky a převrátil tatru, nadýchal tři promile

19. dubna 2024  12:55

Během pracovní doby popíjel na stavbě dálnice nedaleko Hradce Králové sedmačtyřicetiletý řidič...

Křižovatka byla příliš přehledná, divoké řidiče zkrotí kruhový objezd

22. dubna 2024  9:45

Ještě před začátkem léta začne přestavba křižovatky U Voříšku, na spojnici mezi Častolovicemi a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ze země vykoukl kel. Mamut z Hradce je jako první důkaz lovců dodnes unikátem

21. dubna 2024

Premium Přesně před 125 lety našli dělníci ve Svobodných Dvorech u Hradce Králové kostru mamuta. Dodnes jde...

Žena nedbala varování své banky, falešným makléřům poslala přes milion

26. dubna 2024  15:57

Podvodníkům naletěla dvaašedesátiletá žena z Jičínska, která nedbala ani upozornění ze své banky,...

Vzácná mláďata hyenky hřivnaté se mají čile k světu, kontrolu nesla nelibě

26. dubna 2024  15:13

Hyenka hřivnatá pustila po měsíci ke svým třem mláďatům chovatele Safari parku ve Dvoře Králové....

Sagan je jen jeden. Slovenská jednička nevidí přirovnání k legendě ráda

26. dubna 2024  12:35

Už jen pár desítek metrů před cílovou páskou se snažil prosmýknout kolem o kousek před ním...

Hory budou dostupnější, krkonošská střediska zavádějí letní skipasy

26. dubna 2024  10:05

Největší krkonošská střediska v letní sezoně zavedou novinku známou dosud hlavně z alpských zemí....

Advantage Consulting, s.r.o.
TECHNIK DOPRAVNÍCH STAVEB + AUTO (AŽ 90.000 KČ) m/ž

Advantage Consulting, s.r.o.
Královéhradecký kraj
nabízený plat: 50 000 - 90 000 Kč