Diskuze

Recept na osvěžující sorbet z pampelišek i falešné olivy do salátů

Jakmile v trávě zasvítí žluté květy, stoupne poptávka po citronech, cukru a receptu na pampeliškový sirup. I v tomto článku ho najdete, mj. vedle receptu na pampeliškový sorbet, falešné kapry i olivy, valašský salát i tatarák zdobený okvětními lístky. Všechny z kuchyně zkušené kytkožroutky Jany Vlkové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

První článek o jídle, který mě na idnes zaujal. Díky.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si vzpomněl na film Adéla ještě nevečeřela, jak Nick Carter poslal komisaře Ledvinu do protější hospody hlídkovat, načež mu dotyčný odvětil: "No, čepujou tam sice břečku, ale furt lepší, než nějakej pampeliškovej blivajz...":-P

3 0
možnosti
Foto

Vždycky když něco takového přečtu, musím se ptát "Proč?".

2 0
možnosti

J30a86n 24K28u53r31d81í33k

1. 5. 2018 23:37

Asi jsou ještě mezi námi kutilové a napodobovači, kteří nechtějí pochopit, že originál je originál.

0 0
možnosti

maximalne ten sorbet ale i ten bych pojal jinak spis bych jen osvezil ten citronovy a nechal bych tam ty pamprlice nasekany . jinak fritovat pampelice a cekat neco jako olivy je mimo

0 0
možnosti

Aspoň něco v té přírodě nechte! To musíte všechno sežrat? Jste jako kobylky ....

1 0
možnosti

Vždyť to je plevel, kterého je všude plno...

3 0
možnosti

J18a66k28u86b 13R49o47u88s

1. 5. 2018 3:35

Jak proboha můžete v myčce něco sterilizovat, když žádná myčka ani zdaleka nedosáhne 110°C? Těm 70°C se většina nebezpečných mikrobů tak maximálně vysměje.

Ty vaše rady jednou někoho zabijou...

1 0
možnosti

Zkuste si nastudovat něco o pasterizaci :-)

0 0
možnosti

Klikačky vypínám, ale tentokrát jsem chtěla vidět ty falešné kapry. A zase nic. Ach jo. :-/

3 0
možnosti

náhodou, dělala jsem je z poupat medvědího česneku a byly moc dobrý....možná pampelice zkusím :-)

0 0
možnosti