- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
První článek o jídle, který mě na idnes zaujal. Díky.
Tak jsem si vzpomněl na film Adéla ještě nevečeřela, jak Nick Carter poslal komisaře Ledvinu do protější hospody hlídkovat, načež mu dotyčný odvětil: "No, čepujou tam sice břečku, ale furt lepší, než nějakej pampeliškovej blivajz..."
Vždycky když něco takového přečtu, musím se ptát "Proč?".
Asi jsou ještě mezi námi kutilové a napodobovači, kteří nechtějí pochopit, že originál je originál.
maximalne ten sorbet ale i ten bych pojal jinak spis bych jen osvezil ten citronovy a nechal bych tam ty pamprlice nasekany . jinak fritovat pampelice a cekat neco jako olivy je mimo
Aspoň něco v té přírodě nechte! To musíte všechno sežrat? Jste jako kobylky ....
Vždyť to je plevel, kterého je všude plno...
Jak proboha můžete v myčce něco sterilizovat, když žádná myčka ani zdaleka nedosáhne 110°C? Těm 70°C se většina nebezpečných mikrobů tak maximálně vysměje.
Ty vaše rady jednou někoho zabijou...
Klikačky vypínám, ale tentokrát jsem chtěla vidět ty falešné kapry. A zase nic. Ach jo.
náhodou, dělala jsem je z poupat medvědího česneku a byly moc dobrý....možná pampelice zkusím