Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

VIDEO: Čuníci a jablka k sobě pasujou, rozplývá se Pohlreich

Vepřové kotlety vůbec nemusí být fádní, dokazuje "šéf" jejich marinováním v jablečné šťávě. Ve spojení s grilováním je to už od pohledu lahůdka, která láká k vyzkoušení v nejbližším možném termínu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moon22

5. 6. 2012 1:45
Pohlreich

si to vychutnává... proto ty zdrobnělinky,, Protože to není paňmáma odvedle, kterrá kotetu usuší na oleji a práskne na ní vajco se slovy , děti, sem vám udělala biftek

0 0
možnosti

AAA2

5. 6. 2012 2:18
Re: Pohlreich

hlavne aby to s tim vychutnavanim neprehnal a nebylo to i s tatarkou

0 0
možnosti

dluhousek z narodni fronty

5. 6. 2012 0:46
booze guru ceske virtualni snobarny

objevil neco co se dela u nas jiz staleti ;-D

hlavne ze je in

2 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:30
Suchý kotlery s jablkama?

No, thanks.

1 0
možnosti

Helter

5. 6. 2012 0:31
Re: Suchý kotlery s jablkama?

"kotlety":)

0 0
možnosti

Stoik3

4. 6. 2012 23:35
mistr zase vařil...

..ještě že nemám télévizí...;-D:-P

0 0
možnosti

Achille Volfoni

4. 6. 2012 16:15
díky za tenhle pořad....

...po včerejším nášupu Jirky Babicy to bude vítaná změna.

A že se včera Jiří rozjel.Chleba s pomazánkovým máslem a eidamem....topinka s tvarůžkem....nebo "Míšův bílý míč"....samé klenoty české gastronomie....R^

3 0
možnosti

Lenka S.

4. 6. 2012 16:20
Re: díky za tenhle pořad....

....a proč jste se na to díval :)?

0 0
možnosti

síma25

4. 6. 2012 13:12
Zdrobněliny

Co je to zas za módu, tyhle zdrobněliny? Polreichovo ano šéfe jsem párkrát viděla a přišlo mi, že spíš sprostej jak dlaždič a najednou v článku čuník a diskuze plná "prasátek" a "kraviček". Nestačilo by prostě vepřové a hovězí? Upřímně řečeno, pokud ten umělec, co doma dělá "kravičku na švestkách", fakt používá maso z krávy, přeju silné žvýkací svaly.

3 0
možnosti

Želvák před smazáním

4. 6. 2012 15:43
Re: Zdrobněliny

To je jednoduchý, prostě má ty suroviny, to jídlo rád, tak tomu podle toho říká.

5 0
možnosti

species

4. 6. 2012 10:54
maso a sladký

Úprava masa kombinovaná se sladkým je v těchto končinách i jinde něco naprosto klasickýho - třeba ve středověku bylo úplně běžný, že se jídla dochucovala medem, rozinkama, sušeným ovocem, dělaly se nasládlý omáčky. To akorát v posledním století se tady chutě nějak omezily a scucly do nějakých pár receptů ochucených omezenou nabídnou koření a dvou hořčic.

1 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:58
Re: maso a sladký

To máš jako zázvor....hit posledních let :-) To, že s ním pracovala už i M.D.R. už ví jen málokdo.

2 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:45
...

A když jíte pečené vepřové samotné, je snad jeho chuť kyselá? Jestli ano, možná něco není v pořádku.

0 0
možnosti

jgoodman

4. 6. 2012 10:45
Jablka a prasátko

Jedena z nejlepších úprav prasátka je koleno s vejmrdou. Jinak báchorky o tom jak prasátka občas žerou větší množství jablek, a proto jsou jablka k prasátku výborný doplněk....no dobrá, pravda je ovšem někde jinde. Na stejném prinicpu funguje třeba párek s hořčicí.... Dotaz na diskutující, prodává se u vás takto upravená pečeně?

0 0
možnosti

Sub7

4. 6. 2012 10:47
Re: Jablka a prasátko

Kapoun taky nechlastá víno - a takový mladý kohoutek na víně, hm...

0 0
možnosti

Vojvodin

4. 6. 2012 7:39
Ovoce

Někomu to určitě chutná, ale kombinace ovoce(sladká chuť) a prasátko mi přijde až odporný.

0 0
možnosti

Duke___Nukem

4. 6. 2012 9:24
Re: Ovoce

ale houby,to maso zas tak sladke nebude...

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  30.4 13:39

Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...

K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník

3. května 2024

Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

3. května 2024

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi

2. května 2024  17:10

Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

2. května 2024

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...