- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, nechci nikoho urazit, ale zrovna tato husa se moc nepovedla - už od pohledu tučná, kmínu přehnaně a obecně to působí spíše odpudivě, ale proti gustu...
Kmín mi nevadí, ale ta nepropečená kůrčička, to je neodpustitelné ;-)
Ta teda vypadá. Je špatně očištěná. Moc okmínovaná. Málo upečená. Vypadá to, že má blemcavou kůži a je moc světlá. Podle toho jak vypadá bude ještě i tvrdá. Za mě dva z deseti za účast. Ušetřete si hlášky, že byla výborná. Hlad je nejlepší kuchař.
Já souhlasím, ale každému chutná něco jiného, takže proč by pro někoho nemohla být výborná?
Dát mně ten červený talíř na stůj tak to vrátím kuchaři, protože z 50ti % jíte i očima. Tento nakydaný výtvor na talíři je děs.
Dneska je potřeba dělat vědu úplně ze všeho. Nejlépe k tomu vydat knížku nebo aspoň založit blog ;-)
U nás se vždy dělali holubce, senzační jídlo
A jestli si někdo myslí, že jsou to pečené holoubátka, tak se mýlí,s holubami to nemá nic společného
> Podle tradice by se na svátečním stole na Štěpána měla objevit pernatá drůbež.
Co je "nepernatá drůbež"? Králík? Ryba? Prase?
Např. husa nebo kachna není pernatá drůbež. Autor to asi popletl. https://goo.gl/qJgcm9
My pečeme bažanta. Pernatá je to také. Zrovna jdu na něj :-) Štěpána je sice zítra, ale rodina přijede dnes, tak musím tradici přizpůsobit
Kupte ale hned 2 nebo 3 bazanty, at se rodina poradne naji. Bazant neni husa (z hlediska objemu).