Diskuze

Pekaři nejsou, lovíme mimo obor, říká majitel rodinného podniku

Kudy povede jeho profesní dráha, věděl Marek Nozar velmi brzy. Řídí rodinnou pekárnu, stejně jako předtím jeho dědeček a maminka. Jaké je to v dnešní době vést vlastní podnik?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, rád bych si připlatil za kvalitní pečivo, ale já ho už po 18 hodině prostě nekoupím. Jsem rád, že na mě vůbec něco zbude. Nechápu proč všechny pekárny pečou brzo ráno a pokud přijdete odpoledne, tak už nic není. :-/

0 0
možnosti

Pro všeználky zde na diskusi,tím,že zvýšíte mzdy pekaře "nevyrobíte".Prostě lidé nejsou A navíc to není jen o penězích.Lidem se prostě pracovat nechce a to dokonce za vyšší mzdu.V mém oboru (malíř-lakýrník) také nejsou lidé,raději spolupracuji se zavedenými lidmi,než bych přijal nové,protože představy o výší platu u mě vyvolává úsměv.Pod 30 tisíc měsíčně nechce dělat nikdo.

1 1
možnosti
Foto

J47a20n 23N40o11v39á42k

11. 9. 2018 7:01

Takže to je o penězích.

0 0
možnosti

Pekari jsou, ale delaji jinde. Proc asi? :-/

4 0
možnosti

Pekařů je dost, ale chtělo by to zisk přidat na mzdy...:-P

4 0
možnosti

To právě bude asi trochu rébus, pokud mu přímo v kraji konkuruje Konfidentova továrna na recykláty, tak to je těžké. Doufám ale, že časem bude ještě více lidí ochotno si připlatit za poživatelné pečivo, třeba z Kompeku. ;-)

0 0
možnosti

Mne by spis zajimalo, kde lze jejich pecivo koupit. Rad bych ochutnal neco ne neni bez chuti a podoba se takove sadrogumove hmote.

0 0
možnosti

To jsou zase kecy o tom že nejsou pekaři,další plačka,sám sebe by se měl zeptat a jemu podobným proč nejsou ale nejen oni i další řemesla,díky žebráckým mzdám pracují ve fabrice nebo někde v Německu či Rakousku,pořád vám lidí za bránou čekalo dost,tak se tam běžte podívat dnes,chytrolíne.

13 1
možnosti

Ze stejného důvodu není dostatek zdravotních sester.

Přitom jich studuje dost - jenže pak jdou raději za víc peněz, klidněji a s minimální zodpovědností, prodávat do hypermarketu.

0 1
možnosti

J41i37r98i 18N14o45s68e10k

8. 9. 2018 15:20

pekařů je dost, dělaj v automobilce kde taky mají směny a vydělaj si víc, kdo chce lidi musí je zaplatit

23 0
možnosti

Jj dva takový lidé se mnou dělali ve Škodovce a kdyby byli jen o trochu líp placeni, tak by neodcházeli, ale pokud máte rodinu, hypotéku atd, tak s toho pekařského platu fakt nevyžijete

6 0
možnosti

:-D Mudrcové v diskuzi by zvedali platy na 40000,-, fajneee..

Pak si nezapomeňte koupit ten rohlík v Kauflandu, Hulbertu a další německé svoloči! Blázni...

Přestaňte cpát prachy skopčákům! Nenechte si vymýt mozky rádoby supr cenama v "akci" a uvidíte o kolik líp se najednou budou mít pekaři, řezníci, zelináři i pivovaři..

1 7
možnosti

jj, máte pravdu, Češi nikdy nemohou mít takové mzdy, jaké mají v Německu Turci.

Nejsou totiž ani tak inteligentní, ani tak pracovití.

1 6
možnosti

Takový kecy jsem už dlouho neslyšel...:-P

6 2
možnosti

Bludy.

Jo, kde je problém, tak to v ceně rohlíků - trh by velmi přivítal rohlíky za 20 haléřů jako byly za bolševika, ale - NEJSOU.

A s těmi pekaři to bude podobné - kolikpak jim platíte?

Za ty noční a víkendové šichty by si zasloužili víc než kolik stojí majitele hotelu v Německu Turecká uklízečka.

Tj. dáváte pekařům alespoň tolik, platíte lidem aspoň 40 000 Kč měsíčně hrubého?

9 0
možnosti

Je to tak, staci se podivat...

Pro KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. eviduje úřad práce 2 volná pracovní místa v 1 nabídce práce firem, 1 nabídka práce je nová, 1 nabídka je z minulého týdne. Průměrná mzda těchto volných míst se pohybuje od 13000 do 16000Kč

14 0
možnosti