- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Peceme si chleba, zitna mouka je drazsi, nez psenicna.
mě až dojímá, když někdo dělá něco poctivě a lidé to oceňují právě tak, že jsou ochotni utratit za jeho produkt několikanásobně více než za podobný produkt z hromadné výroby tak nějak mám pocit, že to jde v tomto směru k lepšímu, byť máme co dohánět..
Myslíte, že je lepší auto z manufaktury než z velké fabriky?
Hromadná výroba vždy může dosáhnout lepší kvalitu - v potravinářství například že si může dovolit velké laboratoře, vlastní vývoj a výzkum,... kvalitní kontrolu atd.
Problém je tedy jinde - v tlaku na maximální efektivitu a optimalizaci zisku - velké firmy proto vyrábějí na čem nejvíce vydělají, a malé jen paběrkují v krajních segmentech trhu.
Trvale udržitelný rozvoj je vyrábět tolik abych z toho měl radost a nepoaal se při tom.
Za kvalitu se platí.
Proto běžně koupíte chleba mizerný, ale levný.
Fandím a přeji! Skvělý, poctivý výrobek. Je to ale dřina a ty lidi co to dělaj obdivuji. Jen houšť! Zdravím do Janova!!!
Nevíte někdo, kde by se dalo zjistit, kde všude jsou chlebíky v kamenné prodejně k dostání? Prošla jsem jejich web, Facebook i Google a nenašla jsem nic (všude jen města).
Jsem z Brna.
Ve Sklizenu v Líšni (Masarova) je mají (aspoň dle obrázku to vypadá stejně). Stojí kolem 65 korun...
Příběh vždy začíná, že někdo ,,něco" zcela náhodou udělá a přátelé jsou oněmění úžasem, načež pohnut tímto jejich nadšením začne produkt prodávat...
Mám ráda jejich chleb se susenymi rajcaty.
Jo, kupuju ho občas přítelkyni a je fakt asi nejlepší.
Výborně, chválíme. Ta pšenice je jed.
pšenice je i v žitném chlebu. chleba jen a pouze ze žita neexistuje ikdyby na něm bylo 1000x napsáno 100% žitný ;-) bez pšenice by z toho bochník nikdo neuválel
To nemůže vydržet. Češi mají přece nejraději Šumavu za 12 Kč v akci z Babišova Penamu a z půl roku zmrazeného polského těsta.