Diskuze

Pečou výjimečný žitný chleba. Dostávají nabídky, ať jich vyrobí tisíce

Jiří Koláček začal péct žitný chleba podle vlastního receptu sám pro sebe. Když ho dal ochutnat přátelům, nevěřili, že ho pekl sám a ze žita. Dnes v pekařině podniká spolu se svou dcerou Michaelou. A daří se jim. Zájem o jejich chleba roste a s tím i počet upečených žitných chlebů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57i70r87i 11T74i45c55h23y

30. 7. 2018 16:35

Peceme si chleba, zitna mouka je drazsi, nez psenicna.

0 0
možnosti

mě až dojímá, když někdo dělá něco poctivě a lidé to oceňují právě tak, že jsou ochotni utratit za jeho produkt několikanásobně více než za podobný produkt z hromadné výroby :-) tak nějak mám pocit, že to jde v tomto směru k lepšímu, byť máme co dohánět..R^[>-]

7 0
možnosti

Myslíte, že je lepší auto z manufaktury než z velké fabriky?

Hromadná výroba vždy může dosáhnout lepší kvalitu - v potravinářství například že si může dovolit velké laboratoře, vlastní vývoj a výzkum,... kvalitní kontrolu atd.

Problém je tedy jinde - v tlaku na maximální efektivitu a optimalizaci zisku - velké firmy proto vyrábějí na čem nejvíce vydělají, a malé jen paběrkují v krajních segmentech trhu.

0 1
možnosti

Trvale udržitelný rozvoj je vyrábět tolik abych z toho měl radost a nepoaal se při tom.R^

0 0
možnosti

Za kvalitu se platí.

Proto běžně koupíte chleba mizerný, ale levný.

1 1
možnosti
Foto

Fandím a přeji! Skvělý, poctivý výrobek. Je to ale dřina a ty lidi co to dělaj obdivuji. Jen houšť! Zdravím do Janova!!!

1 0
možnosti

Nevíte někdo, kde by se dalo zjistit, kde všude jsou chlebíky v kamenné prodejně k dostání? Prošla jsem jejich web, Facebook i Google a nenašla jsem nic (všude jen města).

Jsem z Brna.

0 0
možnosti

Ve Sklizenu v Líšni (Masarova) je mají (aspoň dle obrázku to vypadá stejně). Stojí kolem 65 korun...

2 0
možnosti

Příběh vždy začíná, že někdo ,,něco" zcela náhodou udělá a přátelé jsou oněmění úžasem, načež pohnut tímto jejich nadšením začne produkt prodávat...

5 2
možnosti

Mám ráda jejich chleb se susenymi rajcaty.

0 0
možnosti

Jo, kupuju ho občas přítelkyni a je fakt asi nejlepší.

0 0
možnosti

Výborně, chválíme. Ta pšenice je jed.

1 5
možnosti

M66i82l16a69n 14M34a58r31k90l

30. 7. 2018 12:16

pšenice je i v žitném chlebu. chleba jen a pouze ze žita neexistuje ikdyby na něm bylo 1000x napsáno 100% žitný ;-) bez pšenice by z toho bochník nikdo neuválel

1 0
možnosti

To nemůže vydržet. Češi mají přece nejraději Šumavu za 12 Kč v akci z Babišova Penamu a z půl roku zmrazeného polského těsta.

8 7
možnosti

L93i53b44o46r 67F32i87l20á22k

28. 7. 2018 16:39

Každej nemá choutky jako ty.

3 1
možnosti