Diskuze

Rusko je v platební neschopnosti, potvrdila ratingová agentura Moody’s

Ruská federace je v platební neschopnosti, protože věřitelé nedostali na účet platbu úroků. V úterý to uvedla mezinárodní ratingová agentura Moody’s Investors Service. Ta je jednou ze světových autorit, která může takové prohlášení učinit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J44a24n 18H37o44m91o93l28a

29. 6. 2022 8:26

Je to jako platit v obchodě a mít zablokováno kreditku. I když prachy máte na účtu, nemůžete je použít. Čistý bankrot to není, ale nikdo vám nic neprodá.. Jen cash.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PP

Aha, takže teď když mě někdo pověří, abych předal jeho peníze a zaplatil jeho dluh, mohu si ty peníze nechat a tvrdit, že dotyčný je v platební neschopnosti.

Zvláštní svět.

4 3
možnosti
OZ

Odkdy je zablokování platby to samé jako zadržení platby? 8-o

0 1
možnosti
MK

Komedianti, odmítat něčí platbu, a pak tvrdit, že dotyčný je v platební neschopnosti.;-D

3 1
možnosti
ED

No není schopen platit, protože je se všema na nože. Komické to není.

0 0
možnosti
JU

Šaškarna, zabránit někomu v platbě a pak tvrdit něco o platební neschopnosti,to už je krmení pro pomalejší mozky...

4 2
možnosti
AK

Alebo je všetko inak...

0 0
možnosti
OZ

Ty jo, čím ta ruská propaganda ty lidi krmí. Prý že platbu věřitelé odmítli, prý že je věřitelům znemožněno platbu přijmout a tak. První je pochopitelně jednoznačně hoax, to druhé v lepším případě nepochopení toho jak je to blokováno, asi si myslí že je k dispozici nějaký seznam účtů, seznam těch kterým to mělo být posláno a těm se znemožnila ta platba přijmout. Že je tu nějaký prostředník který ty platby ze strany ruska blokuje, to je podle nich samozřejmě nesmysl. Ach jo, čím je to krmí...

0 0
možnosti
PV

Svatá prostoto. Přečtěte si ještě jednou článek a pořádně. Hlavně desátý odstavec, kde je psáno, že Rusko peníze poslalo, a seklo se to ve vypořádacím centru Euroclear v Belgii.

0 1
možnosti
RB

R76a28d52e73k 40B45u66r34d45a

28. 6. 2022 13:28

Tk jeste jednou aby to bylo pochopitelne i pro zdejsi valkobijce.

Zapad si vzal veritele jako rukojmi. Skoda z tohoto nepratelskeho aktu jde v plnem rozsahu za nim. Pentle ze Rusko je v defaultu a vykrik agentury je jen ideologicke blaticko.

Pokud se proste prokaze ze penize na uhradu byly radne pripraveny a znemoznena cesta treti stranou, je tato treti strana povinna nahradit skody.

Je to takhle krystalicky jednoduche.

3 9
možnosti
AK

Úplne mimo. Aký rukojemníci? Ak príde na lámanie chleba, tak európske banky sú plné ruských zmrazených dolárov.

Jednoduchá otázka na teba. Ako vieš,že Rusko má ešte doláre?

1 0
možnosti
KS

Bohužel tento přístup věřitelů a podplacených ratingových agentur mi připomíná přístup exekutorsko - soudní mafie, kdy nebyly přijaty splátky a následně byl zabaven nic netušícímu dlužníku dům. Rozhodně nefandím Rusku, ale podřezávat si větev pod sebou většinou nedopadne dobře.

3 12
možnosti
OZ

A další s tím nesmyslem o tom jak si tím podřezáváme větev...

2 1
možnosti
RB

R24a50d96e16k 71B28u20r86d49a

28. 6. 2022 13:03

Default z duvodu zakazu ze strany cizich mocnosti je nepratelsky akt.

Predpokkadam, ze si vsichni uvedomujeme, ze jsme zase o setsakra vetsi kus namasirovali ke 3.sv.valce.

Doted byl jedimy mozny duvod ze se jedna o problem dluznika. Ted poprve je to tak ze jsme naridili zaplatit ale zrusili jsme ucet a kricime ze nebylo zaplaceno.

3 15
možnosti
OZ

Tohle jsou vaše nové notičky z Kremlu?

7 1
možnosti
AK

Rusko jednoducho nemá doláre a preto nezaplatilo.

Pred dvomi mesiacmi vyhlásenie, že dolare a eurá nebude RF používať. Pred dvomi mesiacmi odmietnutie platieb za suroviny v dolároch a eurách. Chceli iba ruble ak si dobre pamätáte. Pred týždňom vyhlásenie, že dlh splatia iba v rubľoch.

Ja sa stále pýtam, odkiaľ vie naša ruská úderka, že Putin má ešte doláre? Áno majú ruble, ale tie nikto nechce. A má tiež doláre, ale tie sú zmrazené na západe.

Ešte raz jednoduchá otázka, odkiaľ viete, že Putin má doláre na zaplatenie dlhov? To že to povie...? Oni toho nakecajú strašne veľa.

3 1
možnosti
JS

Stále to samé, co se řekne proti Rusku je svatá pravda. Kdo si dovolí mít jiný názor, je hned ruská úderka. V podstatě máte jednoduchý život, nepoužíváte hlavu.

1 0
možnosti