Diskuze

KONTEXT: Musk srší plány. Twitteru povládne neomezeně, říká redaktor Technet.cz

Nejbohatší muž Elon Musk po vytáčkách konečně převzal sociální síť Twitter a začal vládnout neomezenou rukou. Podle redaktora Technet.cz a hosta podcastu Kontext Ondřeje Martinů zatím v budově Twitteru vládne chaos a Musk mění svůj pohled na kontrolu obsahu a svobodu slova. Zběsile tweetuje nápady, ale co řekl včera, podle Ondřeje dnes neplatí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP
JJ

J72o81s62e32f 28J57a55n41e26k

7. 11. 2022 17:37

Ten bude horší jak Zuckerberg.

1 0
možnosti
PV

To je panečku novinařina. Ty výrazy, Musk "stáhnul ocas", a ten hlupák, trvalo mu měsíce, než zjistil, že je twitter koupil předraženě... škoda, že se nezeptal pana redaktora, ten by mu dobře poradil.

2 0
možnosti

Me uplne neni jasny jak mu nekdo mohl naridit tu spolecnost koupit. Prece nijak smluvne dohodnuti nebyli zatim, jen vykrikoval do medii, ze chce twitter za tolik a tolik koupit. To je jak kdybych ja vykrikoval, ze chci za bilion koupit cez, pak bych rekl, ze sem si to rozmyslel a oni me zazalovali za to ze to uz nechci koupit :D

2 0
možnosti
OS

To je jako ty "analýzy", ze kterých plyne, že jsou ženy lepší řidičky, protože bourají méně často - a které se důsledně vyhýbají zjištění, kolik v průměru najedou oproti mužům.

K tomu zvýhodnění pravice dochází jen proto, že levičáci mnohem častěji zacházejí příliš daleko nejen dle standardů Twitteru, ale i dle zákona. Příklady najdete pod každým videem o "rasově motivované policejní brutalitě", kde se to výzvami k zabíjení policajtů naslepo jen hemží. A to i v případě, že policie zveřejní záznamy, které dokazují, že to bylo úplně jinak.

5 0
možnosti
OS

Obsah článku stručně: Nerozumím jednání Muska, ale dělá to blbě, protože mění fungující systém, který sice vedl firmu do pekla, ale eliminoval lidi, se kterými nesouhlasím, což je mnohem důležitější.:-P

13 1
možnosti

L33i92b91o70r 24Ž77á52k

6. 11. 2022 8:52

Co to je za rétoriku v článku? Autor rozhodně není nezaujatý.

14 1
možnosti
AB

A88l70e58š 70B57a14j55e65r

6. 11. 2022 8:03

to si lidi jako Pekarová, černochová asi budou muset pro svý vejšplechty najít jinou platformu ;-D ....[>-]R^....[UA]Rv

9 6
možnosti
PN

Je tak vyhodit desítky miliard USD svědčí o naprosté nesoudnosti. Ten člověk je úplně mimo realitu

3 14
možnosti
LH

Přesně tak, hloupý miliardář, co ničemu nerozumí a čeká na radu od Novotného.

10 0
možnosti
EK

ještě že to nepoužívám. nejspíš to půjde rychle to kytek.

2 4
možnosti