Diskuze

Bílý dům viní Muska z antisemitismu. Inzerenti se v reakci stahují ze sítě X

Bílý dům v pátek obvinil amerického miliardáře Elona Muska, že v jednom z příspěvků na své sociální síti X šíří antisemitismus a nenávist. Agentura AP zároveň napsala, že se ze sítě stahují inzerenti v obavách, že se jejich reklamy objeví po boku pronacistického obsahu a nenávistných projevů obecně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Co řekl nepravdivého? On někdo považuje ty mohutné demonstrace po celém Západním Světě za projev spokojenosti a souhlasu?

Spíše mne udivuje jak velký vliv má židovská loby, že i Biden je musí krotit. A má pravdu a jinými slovy říká totéž. Čím více Palestinců Izraelci zabijí (teď 12000 včetně 5000 dětí), tím více ta nenávist k bělochům vzroste a tím déle si ji Islamisté budou pamatovat. I Si Bidena varoval ať se Američané nesnaží přetvořit svět k obrazu svému.

2 4
možnosti
Foto

Na Muskovi se podepisuje dlouhodobá konzumace Fox News a Youtube algoritmy, které mu zjevně servírují víc a víc alt-right obsahu. A jelikož ani on nemládne, začíná mu to rozežírat mozek.

3 5
možnosti
TB

T30o83m43á22š 55B52e10r14k84a

18. 11. 2023 10:29

Ne. Musk se jenom postavil radikální levici, která rozežírá civilizaci.

6 2
možnosti
MB

"Musk ve středu reagoval na příspěvek, podle kterého Židé podporují „nenávist vůči bělochům“. „Říkáš přesně pravdu,“ napsal k tomu podnikatel."

A co tedy v tom příspěvku přesně bylo? K čemu je takový článek, když ten kdo ho píše, ho takhle odflákne?

2 1
možnosti
Foto

Řekla bych,že by si měli začít spíše všímat kovaných antisemitů, ale to by museli obrátit zrak úplně jinam,třeba do vlastních řad a to asi ne e.

9 0
možnosti
DN

Aha, takze JEDEN Muskův příspěvek je problém, antisemitismus atd.... Zatímco desetitisícové "propalestinské" demonstrace a oslavné výkřiky jsou zřejmě "demokratické" a vubec v pořádku

20 4
možnosti
Foto

Musk je jako vlastník platformy trochu jiný "kalibr" než nějaký ukřičený arab nebo pomýlený levičák, takže jeho antisemitských výkřiků si média (a investoři) logicky všimnou víc.

8 2
možnosti
TS

Cim je Musk starsi, tim je vetsi exot se sklony k extravaganci nejruznejsiho druhu.

7 4
možnosti
ZP

Prostě je to magor, ale většina toho, co dělá, je pozitivní. Včetně převzetí sítě X od netolerantních progresivistů. To bychom teprve viděli, co je antisemitismus, kdyby jim ta síť zůstala v rukou. Ale teď aspoň podporují anti-Musk kampaň, že jim vzal mocenskou hračku, se prostě neodpouští.

9 16
možnosti
TB
TB

To jenom Bidenova vláda nemůže přijít Muskovi najméno, protože se proti nim postavil. Musk má 2 děti s židovkou, takže to asi nebude antisemita

20 5
možnosti
SR

Ježiš, zase niekto ubližuje belochom..

Klasické zúfalé kecy dezolátov.

A mimochodom Židia (aj Arabi a dokonca aj Indovia) patria medzi belochov, tzv. kaukazskú rasu.

Viac tu: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Caucasian_race

4 6
možnosti

P85e35t21r 53Ř88i17h48á19k

20. 11. 2023 4:33

Tak ty kecy nemej a nebud dezolat, jednoduche :)

0 0
možnosti
VS

A A????Jinak jsi v poradku progresivisto?? Jak se ma guru Simecka?

0 0
možnosti