Diskuze

Fast foody hledají, jak přilákat pracovní síly. Zvyšují platy, nabízí hlídání dětí

Řetězec rychlého občerstvení McDonald’s hledá nové způsoby jak přilákat zaměstnance. Podle amerického deníku Wall Street Journal fast food momentálně nabízí vyšší hodinové mzdy, nabízí svým zaměstnancům, že jim pomůže se splátkou studentských půjček či nabízí placenou dovolenou a firemní hlídání pro děti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P70e46t55r 12H31r95a77b27á59k

18. 7. 2021 18:09

Tak Mekáčem a podobnými fastfoody si za posledních 20 let prošla hromada studentů a jistě berou tyto zkušenosti jako velmi cenné do jjeich budoucího pracovního života. S fluktuací lidí se tam počítá a udělat si tam karieru a být tam 20 let je myslím v podstatě nemožné. O tom tento koncept neni. Pro Mekáč je výhoda, že je furt IN pro mladé i z hlediska zákazníků, takže i když mu pravidelně zákazníci odchází tím, že zestárnou, tak se chrlí prozatím další. A pak samozřejmě tím, že kolikrýt fungují nonstop, tak z toho také extrémně těží.

0 0
možnosti
MP

Pokud dal McDonald světu pojem Mcjob co čekat? V USA vznik , zánik pracovního poměru a sociální a zdravotní je jiné než v Evropě. Přidávat mohou co chtějí, někde dokonce lákali na IPhone. Ale mega prestižní job, kde vás čeká uznávaná kariéra z toho podle mě myslím nebyla a nebude.

Video s ...nezapomeň okurku.. mám názor nedávno také neukázalo že by ta značka měla velkou prestiž u potencionálních zaměstnanců.

0 0
možnosti
Foto

Nevim, nenavstevuji uniformni konfekci.

0 1
možnosti
MK

To jste ale borec, dobře že to víme

0 0
možnosti
TN

Když to neustál ani McD na Příkopech... to byl myslím ten jediný, co nebyl frančíza?

0 0
možnosti
FL

Rychle obcerstveni na dalnici na Hradec - cekani 1 hodinu... Aspon ze vraceli penize, kdyz se nekomu nelibilo tak dlouho cekat.

0 0
možnosti
JW

J24a59n 48W58a83l65t27e78r

16. 7. 2021 9:01

Za 15 dolarů na hodinu bych tam šel klidně dělat.

0 0
možnosti
Foto

Jedte do USA a muzete.

0 0
možnosti
OU
MK

Kdyz nekomu pridaji 10% k mizernemu platu, tak to bude porad mizerny plat.

4 0
možnosti
Foto

Za mizernou práci nikdo nedá nadprůměrný plat.....

0 0
možnosti
JS

J52a98n 50S57t53a53n14ě32k

16. 7. 2021 8:09

Mekac, kfc i bk ten marketing maji zmaklej skvele (posledni jmenovany v cr o neco mene, coz je dano tim, ze prisel jako posledni a ze je o neco drazsi), ale hl. maji tezkej kalibr v podobe drive thru...at se vam to libi nebo ne tak se sami zamyslete kolikrat jste si tam pro toho cheesezajeli, jen proto... ze to je rychle, funguje to na hl tazich 24/7 a tu p*del z toho auta proste nemusite zvednout :)

1 0
možnosti
VF

No nevim, když bylo zavřeno a měli otevřeno drive a okénko pro pěší, tak jsem si šel objednat k okénku a za tu dobu neodjel ani ten co tam čekal když jsem objednával. Takže ten 10 počítám že to měl na 3/4 až hodinu. A ten vzduch jak tam běžely ty smradlavé motory.

1 0
možnosti
Foto

McD miluju, chutná výborně a navíc je to skvělý stroj na peníze. Jenom nesmíš zaseknout u hranolků ;-D

0 0
možnosti