Diskuze

Máme plno, hlásí letištní salonky. Z luxusu se stávají narvané čekárny

Najít volné místo v letištním salonku se stává raritou. Z někdejších oáz klidu se stávají přeplněná místa, ke kterým vede dlouhá fronta. Problém přitom přichází v čase, kdy se dopravci snaží zahojit po dvou letech pandemických uzávěrek. Zklamat své zákazníky špatnými službami si proto nemohou dovolit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nedávno jsem byl v salonku v Berlíně, tak 5 lidí tam bylo. Někdy využívám, vyjde to levněji, než čekat třeba 6 hod na přestup.

0 0
možnosti
Foto

P22a23v47e55l 40P59e62c70h

25. 8. 2022 11:26

No co, je čas označit toto za standard a vymyslet pro ty bohatší něco nového luxusnějšího. To je přece normální vývoj, že se dříve luxusní věci stávají běžnými a objevuje se nový luxus.

Salónky nevyužívám, já jsem spíš lowcost, ale v něm už jsem si dávno zvykl, že slova "Priority Plus" znamenají normálního cestujícího, protože to má 99% cestujících.

0 0
možnosti
PB

Priority u low-cost jsem nikdy nepochopil... K čemu mi je, že projdu rychle přes gate, když se stejně všichni setkají v jednom bude. Zbytečný příplatek...

0 0
možnosti
JH

Je pravda, že salonek byl asi jedinou věcí, proč mělo smysl u letů po Evropě platit obchodní třídu. Dneska, kdy do salonku může prakticky každý a vypadá to tam jak v nádražní čekárně, už to smysl nedává a docela by mě zajímalo, kdo to dělá a proč - zaplatí třeba trojnásobek a co za to dostane? "Oddělenou" sekci v letadle (píšu v uvozovkách, protože reálně to žádné oddělení není), prázdné prostřední sedadlo a nějaké to jídlo, o které na hodinovém letu moc nestojím (raději se najím kvalitněji a mnohem pohodlněji v restauraci před nebo po letu).

2 1
možnosti
DO

D31a72v53i14d 31O26n53d52r86a

25. 8. 2022 10:58

Chápu to. Všude jen válka n aUkrajině, hrozba jaderného konfliktu.. ale skutečné problémy nikdo neřeší ;-D

2 0
možnosti
JH

Dokud není válka přímo u nás, tak mě opravdu víc zajímá, jak se pohodlně dostanu na dovolenou, než abych si někde ve sklepě rval vlasy a strachoval se o život. A myslím, že to tak má většina lidí.

0 0
možnosti
PJ

P25e70t80r 54J90a93h21n

25. 8. 2022 10:55

To mě dojalo k slzám... Bože, takové těžké životní situace musí řešit ti chudáci létající byznysem... ;o)))

6 0
možnosti
PV

Opilecké rejdiště.

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
RK

Provoz přece není na předcovidových číslech

0 0
možnosti
VS

Tak ono je to i v článku, že hodně salonků po covidu třeba ještě neotevřela. Navíc si myslím, přes všechno strašení, že není ani na jídlo, lidé mají víc peněz a i když neletí třeba business nebo nemají "VIP" kartu, tak mají daleko menší problém si připlatit pár stovek navíc za jednorázový vstup.

0 0
možnosti
AP

Njn během covidu rozdali vlády mezi lidi biliony. A ty biliony je potreba utratit nez je znehodnotí inflace

1 0
možnosti
MH

Mam tuto moznost zdarma, uprimne za zadny salonek bych nikdy neplatil, ten luxus tj spis cekarna vubec te cene neodpovida :-/ Ano najdou se i dobre ale treba kdyz jsem videl ten v Budapesti tak hruza des. Vesmes to dnes muze mit kde jaka socka. Mam 3 premium konta tj 3 banky.

1 0
možnosti
RK

ty salonky by měly být super.... a asi nejsou....

0 0
možnosti
RK

Unavení cestující čekají ve frontě na salonek - není lepší si sednout někam mimo salonek, sedaček, laviček je všude dost!!

a také restaurací....

6 0
možnosti
JK

Nooo, neni. Casto kdyz jsem ve skupine, tak marne hledam, kde bychom se vsichni vecpali. Pak je restaurace lepsi volba. Byl by i salonek, ale ten devalvoval, jak pisou v clanku, tim, ze se tam dostane kde kdo.

0 0
možnosti