Diskuze

Poslední stránka ještě nevzplála, komunistické noviny na Kubě se ale ztenčí

Oficiální kubánský list bude o něco tenčí. Noviny musejí kvůli hospodářské krizi od příštího týdne snížit počet stran, některý den dokonce vůbec nevyjdou. Na vině je nedostatek papíru. S odkazem na oficiální deník kubánské komunistické strany Granma o tom v pátek informují světové agentury.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Soudruzi někde udělali chybu. U nás sice nebyl hajzlpapír ale Rudé právo vycházelo i kdyby na chleby nebylo.

0 0
možnosti
EJ

No to je ale tragedie!

0 0
možnosti
PZ

V prvě řadě jde o to že nikoho mimo starců s novinama neuvidíte.Fakt už slouží pouze jako haj.lpapir od te doby co je nauta - etecsa jakž takž dostupné.

Jinak nedostatek čehokoliv neni nic noveho, trvá 60 let.

2 0
možnosti
SK

Otázkou je - a neplatí to jen o Kubě ! Pokud se stenčí rozsah novinového media, jak se to dotkne těch jež tyto stránky plní svými články? Jak by se asi tvřili čeští redaktoři a žurnalisté, pokud by jim z provozně výrobních důvodů byly odmítány jejich příspěvky uveřejnovat jak v listinné podobě tak i netové ??? U mnohých by to bylo pro čtenáře přínosem, a nemusí mít komunistickou socialistickou minulost.

0 0
možnosti
JM

J57a58n 12M54o97l30n36á52r

5. 4. 2019 18:22

Už tam mají komunismus?

1 0
možnosti
PZ

Já bych to taky tak vážně nebral ,Novodobý car Putin a nebo čínský císař ,popřípadě soudruzi z Venezuely je nenechají ve štychu a papír dodají. Nebo naši soudruzi co tam jezdí na dovču je taky mohou založit ,soudruzi Filipek,Grebeníček,Skála,a další, přece nenechají soudruhy na Kubě bez stranických informaci . To by tak hrálo aby "Ostrov svobody " byl bez stranického tisku.To by pak ta rána Americkým imperialistům nevyšla a byla by neúčinná. ;-DRv(b)

6 3
možnosti
MV

Nebral bych to tak tragicky, před rokem tu byl článek, že i tištěné New York Times by mohly do 10 let zmizet, nehledě na fakt, že na jedno jejich vydání padnou tisíce stromů.

1 7
možnosti
SK

A jak to asi v budoucnu bude v ČR? Podobné problémy jsme už zažily i u nás po roce 1990. Ale je zajímavé, že se to nijak výrazně nedotklo redaktorů a žurnalistů. Vždy jim majitel periodika dokázal zajistit dost prostoru. Dnes v ČR nejde tolik o "stranický tisk", a ti Babišové, Křetinští a Kellnerové a ostatní si zvýšené náklady dokáží náležitě uhradit. Přejít jen na netovou formu se asi nikomu nechce.

0 0
možnosti
VW

Nojo, komunismus...

4 0
možnosti
Foto

To mají z toho, že nesbírají starý papír...

1 0
možnosti
FD

Ten spotřebují v kadibudkách. Na noviny už nezůstává.

0 0
možnosti