Diskuze

Američtí prokurátoři se spojili, aby prošetřili monopol a praktiky Googlu

Technologickému gigantu Google hrozí další regulace. Bude ho totiž vyšetřovat padesát amerických generálních prokuratur. Důvodem je to, že společnost má svým monopolem v oblasti online reklamy dusit konkurenci. Prokurátoři to v pondělí oznámili tamnímu Nejvyššímu soudu. Firmě hrozí pokuta i úplné rozložení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

M52a46r98e55k 22T50e39t46u75r

10. 9. 2019 12:36

Co Microsoft a jeho win na každém kompu?

0 0
možnosti
JP

vy si nemuzete koupit pc bez windows ?

1 0
možnosti
JJ

Když je někdo lepší než Google, tak si jej Google koupí a je to opět Google.

To je špatně. Google je totalitní monopol.

Google si chtěl kdysi koupit i Linux i jeho tvůrce.

Naštěstí totalita neporazila svobodu a Linux zůstal svobodně pro všechny, stejně jako se nenechal koupit tvůrce Linuxu pro práci v Google, i když mu nabízeli pohádkový plat.R^

4 0
možnosti
DS

Moc dobře. Google se ze skvělého vyhledávače proměnil v aktivistickou organizaci, která prosazuje politické názory svého vedení a aktivně potlačuje názory opačné, spolupracuje s totalitními režimi a otevřeně lže při slyšeních v americkém senátu. Nesmírně fandím republikánskému senátorovi Joshi Hawleymu, který si vzal Big Tech na mušku, na jejich totalitní praktiky upozorňuje a připravuje zákony, které je poženou k odpovědnosti.

7 2
možnosti
JN

J65i18r71k92a 92N51o87v86á76k

10. 9. 2019 12:04

podle mě je furt skvělý vyhledávač, osobně mi vyhovuje nejlépe, v tom co hledám žádné politické preference vedení nepociťuji.

to že do vyhledávání kecají politici s "právem na zapomenutí" a podobnými pitominami google bohužel úplně neovlivní.

0 1
možnosti
JP

vyborne ... jste natolik dobry, ze vasich sluzeb vyuziva naprosta vetsina trhu, a na konkurenci zbyde v lepsim pripade par procent, v horsim par promile ? tak to by teda neslo, protoze kazdy ma pravo na uspech, i ty firmy, ktere si v konkurenci te vasi spolecnosti nikdo nevybere.

uz se tesim na narizeni, ktere uzivatelum internetu prikaze kazde treti vyhledavani realizovat pres yahoo, bing, nebo kyho certa ... pripadne hlasku pres celou obrazovku "normalne by tady byl vysledek vaseho vyhledavani, ale protoze google pouziva moc lidi, predali jsme vas pozadavek konkurenci sluzbe, ktera vsak nic nevyhledala. dekujeme za vas cas."

6 3
možnosti
JK

A teď si představte situaci, kdy krachuje jedna společnost za druhou a následně dojde k "optimalizaci cen" (rozuměj zvýšení) od dominantního poskytovatele. To je taky špatně, protože v tu chvíli už je pozdě.

1 0
možnosti
MT

No vida, a potom ze Huawei je v problemech a on samotny Google! Jaksi se to na Google vali ze vsech strain - ztrata miliardoveho byznisu s Huawei, ztrata milionu z jinych soudu, a ted toto...

0 0
možnosti