Diskuze

„Král je lepší než plukovník!“ utahuje si Burger King v reklamě z KFC

Americký řetězec rychlého občerstvení Burger King se v nejnovější reklamě opřel do svého konkurenta KFC. Ve spotu upozorňujícím na uvedení nového sendviče se totiž maskot Burger Kingu převlečený za zakladatele KFC prohlašuje za K.F.G. – krále grilování na ohni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Fastfoody obecně beru pouze jako krajní, nouzové řešení když není čas anebo nic jiného po ruce, takže ani reklamy na ně mě velkým obloukem obcházejí.

0 0
možnosti
MK

M38i54l44a64n 79K19r75á23l

25. 2. 2019 15:30

děkujeme za informaci

1 0
možnosti
RO

Burger King i KFC mají stejného majitele, společnost AmRest... Takže tu z nás někdo dělá blbce...

0 3
možnosti
RH

Amrest je jen držitel frančízy pro část Evropy.

4 0
možnosti
TT

Čuchám, čuchám neználkovštinu, která se krásně kloubí s jemně připáleným překladem. No, tak si to pojďme vychutnat: Whopper v USA nestál 1 penci aneb 30 h, ale 1 cent, tedy 20 h. V USA se totiž platí dolary a centy - ale vony ty potfory americký tomu jednomu centu říkají hovorově taky penny.

Je opravdu pozoruhodné, že novinář neví, čím se platí v Americe. A smutné. :-(

1 0
možnosti
VV

Burger King se mnohonásobně zhoršil oproti minulým dekádám. Jejich jediné poživatelné jídlo byl kdysi skvělý "Chicken sandwich" terý začali dělat na kulaté housce a je chuťově velmi horší. Ostatní jídla z BK jsou nepoživatelná.

KFC nabízí opravdové nemleté maso z kuřat ve strouhankách ve 3 druzích křupavosti. I ten si pohoršil oproti časům minulým. Patřičně podražil, má nepoměrně menší porce, mnohé nenabízí už vůbec. Mají ze všech nejlepší Coleslaw salad.

Jako BK má i KFC rekorně nízký obrat. V Čechách jsou asi stále úspěšní i když o cenách tam nemám přehled.

Tradiční cheeseburger stojí v McD stále jeden dollar. I když vám váš tisk tvrdí něco jiného. Také výběr kávy je daleko pestřejší v McD Od Mocca po Capuccino,... a naprosto skvělé a oblíbené snídaně.

2 1
možnosti
JM

J71a63n 46M11a94j22z10n24e92r

24. 2. 2019 15:47

asi mluvíte o USA, tady v ČR je např. whopper docela slušný burger, který rozhodně neurazí. Angus XT výborný a velký. KFC je v ČR hodně oblíbené, má asi největší fronty..

5 0
možnosti
PS

Dobrý, reklamy necháme dětem. Zajímalo by mě zda už oba řetězce začaly prodávat skutečné jídlo? :)

3 9
možnosti
JM

J94a17n 39M36a88j85z39n18e75r

24. 2. 2019 15:14

měl jste něco v Burger King? slušná porce dobrého masa a hlavně čerstvá zelenina, já jsem spokojen :) a to chodím i na burgery v restauracích, ochutnal jsme z většiny vyhlášených burgeráren v Praze (nejvíc mi chutnal zatím asi v The Dish) a pravidelně chodím na burgerfest.

6 0
možnosti