Diskuze

K miliardám za pár měsíců. Zakladatel největší kryptoburzy začínal v McDonald's

K největším boháčům světa se v posledních letech zařadil zakladatel a současně generální ředitel kryptoburzy Binance Čangpeng Žao. Bývalému brigádníkovi v řetězci rychlého občerstvení McDonald's se za pár let povedlo nashromáždit 96 miliard amerických dolarů, což je v přepočtu asi 2,1 bilionu korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A údajné sídlo tohoto obrovského "krypto" kasina se formálně nachází někde tady: https://goo.gl/maps/r7vYF4QjdMnMAK3e8 :-)

0 0
možnosti
Foto

O BTC jsem měl dlouho skeptické mínění... ale pak mi došlo, že to má skutečně potenciál stát se digitálním zlatem budoucnosti... omezené množství, nikdo nad tím nemá kontrolu a nelze prostě zakázat...

0 0
možnosti
AP

Taky mám BTC a zrovna u tohoto pána na Binance. Jestli to má potenciál do budoucnosti stále nevím. Kdyby existovala jen jedna kryptoměna tak to vím na 99,9%, ale takhle s tím raději obchoduji/spekuluji, protože těch dobrých kryptoměn je víc a nikdy nevíte jestli bude důvěra v BTC tak silná jako dnes.

0 0
možnosti
Foto

Mno fajn, mně stačí, když se máme fajn a mám celkem klidnou hlavu a spaní, ani jim ty miliardy nezávidím, fakt ne, upřímně... Já mám radost,že máme konečně auto fajnový a co tihle? Si koupí ostrov a co jako... Nuda... Co to je starostí o to nepřijít... Brrr

2 1
možnosti
Foto

ale vy to berete svojí optikou, že si prostě koupí ostrov a nuda... nebo miliardu hambáčů a to zase nesní... ;-D

0 0
možnosti
AB

Prostě odvážný střelec, který dělal to, čemu rozumí a co ho naplňuje. 99.5% lidí na to nemá odvahu a jen bude v hospodách kritizovat to 0.5%, které ve startu nemělo pořádně co jíst a kde bydlet.

20 0
možnosti
AP

Tak aby to bylo fér i z druhé strany, znám jednoho, který na to měl odvahu a pak spáchal sebevraždu kvůli dluhům, druhého (kamaráda), který už musí pracovat jen na černo, aby nemusel platit nesplatitelné dluhy atd.

Popravdě v podnikání se moc nevyznám a byla to nejspíš jejich hloupost, že do toho dali víc než měli. Jen vím, že dělali to, co měli rádi, tak se do toho opřeli víc, než asi bylo zdrávo a rozumno.

9 0
možnosti
Foto

Az tahle bublina praskne, tak bude cas zase nakupovat normalni instrumenty financniho sveta.

8 15
možnosti
ČČ

Myslite akcie, nemovitosti, dluhopisy, meny, drahe kovy a dalsi komodity? Nebo i nejruznejsi derivaty?

Jeste, ze nic z toho nikdy v bubline nebylo a v soucasnosti take urcite neni.

(ironie - pro ty, kteri to nepoznali)

V "bubline" totiz postupne bude uplne vse, protoze klasicke meny stoji na dluhu a jejich zasoba se zvysuje rostoucim tempem.

10 0
možnosti