Diskuze

Test bezmasých alternativ. S řízkem mají často společný jen trojobal

Tak nějak voní nedělní oběd v českých rodinách: po dokřupava smaženém zlatistém řízku, který sice atakuje náš kardiovaskulární systém slušnou porcí tuku, ovšem to, co provádí s našimi chuťovými pohárky, prostě za ten hřích stojí. Jak ale chutnají alternativní řízky pro lidi, kteří nejedí maso?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

A k čemu musejí vegelidi dělat náhražky něčeho, čím vlastně opovrhují? To nějak nechápu 8-o

2 3
možnosti
JN

Tak nejste moc chápavá, no. Z toho si nic nedělejte.

5 1
možnosti
JS

A proč se to jmenuje řízek/burger spis. když v tom není maso? Proč vegani, kteří nechtějí jíst maso požadují "masové" názvy?

2 1
možnosti
JN

Protože mají maso rádi, jen nechtějí ubližovat zvířatům?

1 1
možnosti
Foto

Jako promiňte, když budu chtít něco smaženého a nebudu chtít maso, dám si smažený sýr, smažený květák, smažené žampiony nebo něco takového.

Tyto tragédie co si hrají na nahrážky masa ani náhodou :-)

8 0
možnosti
JB

Souhlasím. Tohle jsou chemické bomby. To musí být reakce v těle. Dokud to lidi budou kupovat, tak to budou vyrábět.

Chemie nás zabije ;-)

1 1
možnosti