Diskuze

TEST DNES: Čím sladší bezový sirup, tím chutnější. Vitamin C většinou chybí

Vůně a chuť sirupu nebo limonády z černého bezu symbolizují začátek léta. Než keře rozkvetou, můžete ochutnat sirup z obchodu. Jen pozor na štíhlou linii. MF DNES otestovala čtrnáct sirupů a nápojových koncentrátů z bezových květů či s příchutí černého bezu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Kitll má velmi dobrý grepový sirup.

0 0
možnosti
JR

J47a54k86u75b 53R42o35u18s

26. 3. 2019 8:05

Čím sladší bezový sirup, tím chutnější. To je tedy objev. Už se jeho autoři přihlásili o nobelovku? :-)

2 0
možnosti
JM

J20i65ř34í 93M54a93c76e25k

26. 3. 2019 7:24

Píšete o cukru, ale většina sirupů místo cukru obsahuje průmyslový a ne zrovna prospěšný glukózo-fruktózový sirup (někdy schovaný pod název „invertovaný cukr“ apod.). Sehnat sirup, který obsahuje opravdu cukr, není tak jednoduché (zvláště v supermarketu). Škoda, že toto v článku nezmiňujete.

1 0
možnosti
Foto

Není nic lepšího, než si bezový sirup vyrobit doma z ručně nasbíraných květů černého bezu. Z jedné dávky, cca 50 květů, vyrobím necelé 3 litry skvělého sirupu.

8 0
možnosti
MK

Mate pravdu a neplatí to jenom o sirupech ," průmyslová" výroba se prostě na kvalitě a chuti hodně podepíše. Mám doma ovoce, zeleninu a její zpracování je mým koníčkem. Mám porovnání a většina " průmyslových " výrobků me chuťové buňky neuspokoji:-/

3 0
možnosti