- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kitll má velmi dobrý grepový sirup.
Čím sladší bezový sirup, tím chutnější. To je tedy objev. Už se jeho autoři přihlásili o nobelovku? :-)
Píšete o cukru, ale většina sirupů místo cukru obsahuje průmyslový a ne zrovna prospěšný glukózo-fruktózový sirup (někdy schovaný pod název „invertovaný cukr“ apod.). Sehnat sirup, který obsahuje opravdu cukr, není tak jednoduché (zvláště v supermarketu). Škoda, že toto v článku nezmiňujete.
Není nic lepšího, než si bezový sirup vyrobit doma z ručně nasbíraných květů černého bezu. Z jedné dávky, cca 50 květů, vyrobím necelé 3 litry skvělého sirupu.
Mate pravdu a neplatí to jenom o sirupech ," průmyslová" výroba se prostě na kvalitě a chuti hodně podepíše. Mám doma ovoce, zeleninu a její zpracování je mým koníčkem. Mám porovnání a většina " průmyslových " výrobků me chuťové buňky neuspokoji