Celkově z toho nadšený moc nejsem, mohlo by to být lepší. Kvalitou i vzhledem. Jisté je, že chlazená jídla jsou nový trend, protože přinášejí časovou úsporu a mnoho lidí dnes doma vůbec nevaří. Ale co naplat, svíčková musí být pořád svíčkovou a guláš gulášem.
Jan Podracký vedoucí výroby, Parkhotel Praha
Celkově to nebylo tak hrozné. Neberu to jako jídlo z hospody, ale čistě jako hotovku k rychlému zasycení. Čekala jsem, že to bude horší.
Dita Pecháčková food director, časopis Apetit
Vůbec se mi to nelíbilo. Nejvíc výhrad jsem měl k omáčkám. Kašovitá až pudinkovitá hmota nesplňuje moji představu o omáčce. Nechutnaly mi ani knedlíky, měly málo housky a byly moc kypré. Uznávám ale, že to je věc chuti.
Josef Štangl šéfkuchař, hotel Savoy Praha
Nebylo to úplně špatné, ale čekala jsem lepší výsledek. Nepředpokládala jsem, že ze třinácti vzorků budou vlastně jen tři vyhovující a zbývající budou nevábné chuti a nevábného vzhledu. Přitom to byly většinou chyby, které by se daly snadno odstranit, kdyby kuchaři lépe připravili recepturu. Chtělo by to víc přemýšlet.
Jana Podojilová šéfkuchařka, Vysoká škola hotelová v Praze
Moc spokojený jsem nebyl. Největší výhrady mám ke konzistenci a chuti omáček, někdy i ke vzhledu. Většina těch jídel by mohla být lepší.
Vladimír Šmejkal šéfkuchař, hotel Diplomat Praha
Moc jsem si od těchto jídel neslibovala, protože je beru jako nouzové řešení, které má jen zahnat hlad. Když si chce člověk jídlo vychutnat, tak si na ně dokáže udělat čas.
Anna Kučerová redaktorka, časopis Vlasta
Obal vypadá lépe než obsah. Většina jídel bohužel neodpovídala tomu, co bylo prezentováno na krabičce. Byl jsem zklamaný.
Karel Hynek zástupce šéfkuchaře, hotel Paříž Praha
Mělo to hodně chyb. Je to škoda; určitě je hodně lidí, kteří jsou na takových jídlech závislí, protože sami vařit neumí. Něco bylo slušné a dobré, jiné horší. Ale nepřijde mi to ani nijak cenově výhodné. V hospodě dostanete dneska hotovku za padesát, za sedmdesát korun a určitě bude lepší, protože bude čerstvě uvařená.
Tomáš Petráň šéfkuchař, hotel Carlo IV. Praha
Nechutnalo mi to, určitě bych si takové jídlo nekoupila. Ale nečekala jsem žádný zázrak.
Veronika Brussmannová studentka, Vysoká škola hotelová v Praze
To si raději skočím do "mekáče" na hamburgra než si koupit takové jídlo.
Jakub Duchoň student, Vysoká škola hotelová v Praze
Mohlo to být lepší
Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není
Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu....
Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů
Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Číst iDNES.cz se vyplatí. Megahra o statisíce korun pro věrné čtenáře vrcholí
Na portálu iDNES.cz vrcholí Megahra o peníze. Do pondělí 29. dubna může každý čtenář s registrací...
Desítky tisíc letů nad Evropou hlásí rušení signálu GPS. V podezření Rusko
Navigační systémy letadel na trasách nad Pobaltím i nad dalšími oblastmi hlásí stále více...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Nad Českem krouží nové značky fast foodů. V plánu mají rozvířit trh
Premium Již třicet let vévodí šťavnatým burgerům, hranolkům a kuřeti v Česku tři fastfoodové řetězce. Nyní...
Blackout? Máme na to podpůrné služby, vysvětluje šéf přenosové soustavy
Premium „Blackout se sice nedá úplně vyloučit, ale pravděpodobnost, že k němu může dojít, je velice nízká,“...
Není práce, chybějí turisté. Na válku ekonomicky doplácí Izrael i Palestinci
Důsledky více než šestiměsíční války na izraelskou a palestinskou ekonomiku jsou nedozírné. V Gaze...
Sazka upcykluje losy. Z těch výherních vznikl nábytek i tenisky
Společnost Sazka se rozhodla znovu využít své výherní losy. Ve spolupráci s českými designéry tak...
V Dubaji vyroste největší letištní terminál na světě. Pojme až 260 milionů lidí
Vytížené mezinárodní letiště Al Maktoum v Dubaji se rozroste o nový terminál. A ne jen tak...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!