Diskuze

Rusko chce Tošovského v čele MMF, vláda nesouhlasí

Rusko nominovalo bývalého premiéra a guvernéra ČNB Josefa Tošovského na post šéfa Mezinárodního měnového fondu. Tošovský kandidaturu přijal, Topolánkova vláda ji ale nepodpoří. Svůj hlas dá kandidátovi Unie, kterým je Francouz Dominique Strauss-Kahn. Tošovského šance je podle ekonomů malá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Djinny

28. 12. 2007 17:28
Prdel

Di do prdele (Y)

0 0
možnosti
JK

vokoun6

28. 8. 2007 17:06
Estábák Tošovský

bude jistě spolehlivě plnit příkazy kágébáka Putina. To je ostuda.  ;-€Rv 

0 0
možnosti

Vladimir Danicek

27. 8. 2007 14:58
Pane Topolanku a Klausi vy jste urcite zblaznili

Cesky ekonom je navrhnut na post sefa MMF to je pocta ktere se dosud nikomu z vasich cechacku nedostalo a pri Vasi inteligenci nedostane. Vy ho MUSITE podporit. A moji babicku ktera je uz 20 let mrtva zajima jaka je jeho politicka minulost.

Jestli v budoucnu bude nekdo kandidat na ministra financi Cech tak jiste on a prestante blbnout s politikou Vy si to nemuzete dovolit nemate dost odborniku.

0 0
možnosti
PN

Ruger

27. 8. 2007 11:08
Tošovský - Havel

hezcí spojenci, k tomu podrbání za ušima od Putina..;-D;-D;-D

Dnes je prvního dubna? Nespletl si celou problematiku Havel s nastudováním svého nového veledíla?

0 0
možnosti

Jára

24. 8. 2007 16:26
Rusko chce Tošovského

Každý kdo má IQ nad 90 by měl pochopit. Jestliže Rusko ( tj. kágébák Putin) navrhne Tošovského, ten přijme ( namůže odmítnout) je to důkaz o Tošovského kolaboranství s KGB. Což je ještě silnější tabák než spolupráce s STB. A pokud je Tošovský schopný, jak tu někteří levičáci tvrdí, měli by též vědět, že ve špionáži byli Rusové vždycky dobří.Takže pan Tošovský dodával informace z londýnské Živnobanky, mj. proto zřejmě odmítl mj. svědčit v mezinárodní arbitráži ve prospěch naší  republiky. A že podporuje Havel. to svědčí o jeho trvalém úpadku.  Havla jsem si kdysi vážil, ale stal se z něj zakomplexovaný chudáček, který bude nyní Tošovského po tom všem podporovat.

0 0
možnosti

Totedyne

24. 8. 2007 20:09
IQ 91 - 93

Ty asi moc přez 90 mít nebudeš.

Rusko dobře ví, že by svého kandidáta neprotlačilo, proto nechce aby velký vliv v MMF měly i jiné velké státy.        Proto se rozhodli navrhnout uznávaného odborníka z malého státu, z státu který nemá s Ruskem moc komplikované vztahy.

0 0
možnosti

jl

23. 8. 2007 11:51
Vašek ??

Nedivím se že s tím Vašek nesouhlasí. Pač proč by podporoval člověka, který myslím za půl roku vládnutí prokázal, že je schopen zemi vést 100x lépe nežli on. A teď by mu měl dopomoci k podstatně vyššímu posto než je prezidentík ČR ? To Venca nedopustí.

Jsem zastánce pravice, ale Venca je blb.

0 0
možnosti

Tosovskij

23. 8. 2007 12:22
Re: Vašek ??

R^

0 0
možnosti

36903690

23. 8. 2007 11:26
Rusáci

pět kalí vodu a zmůžou prd.! ČR má jistě svého kandidáta vhodnějšího než člena STB.[>-]

0 0
možnosti

mpixel

22. 8. 2007 20:37
Kterak Kočárník a Tošovský vytunelovali Č.Pojišťovnu

Kellner spolu se Štěpánem Popovičem (clenem ÚV KSČ a elitním agentem komunistické StB) vytunelovali Sklo Union a Vinkler který do PPF přidal kapitál z padělaných směnek (co na tom že pak seděl, ale účel to splnilo) z takto nakradených peněz založili PPF a koupili od státu minoritní podíl v České Pojišťovně. Díky dobrým kontaktům s Kočárníkem také bývalým členem KSČ a Tošovským šéfem ČNB (mimo jiné členem KSČ a STB, člověkem který bez voleb se ujal moci místo chuntou sesazeného Klause) dostali i přes minoritní podíl možnost ČPoj za stát spravovat.  A po té v očích investorů snížili její hodnotu a akcie. Na které si pak snadno půjčili od spřátelených mafiánů z Kypru(možná ruští mafiání?), kteří dopředu věděli jaká je hodnota ČPoj. A část peněz dostal z kuponových knížek které mu lidé svěřili. Takže Kellner mohl celou ČPoj splatit během několika měsíců z jejích výnosů. Kočárník pak za tu "službu" dostal místo v Čpoj.

0 0
možnosti

mpixel

22. 8. 2007 20:39
Re: Kterak Kočárník a Tošovský vytunelovali Č.Pojišťovnu

:) a taky může přednášet jak dohlížet na Komerční banky  s tím má velké zkušenosti. Také má zkušenosti s tím, že když dojde k puči, investoři začnou z takové země utíkat. A mimodem úrokové sazby se k 25% zvedají, kvůli tomu aby investoři své peníze nevybírali z bank a neutíkali s nimi pryč.

0 0
možnosti

eurofan

22. 8. 2007 19:24
Další ukázka vládního amatérismu

Místo toho, aby vláda pana Topolánka zvedla všech deset pro Tošovského nominaci a jásala nad tím, jak stoupne prestiž ČR ve světě, rýpe se raději v hnoji a prezentuje svým politikařením svoji malost a ubohost. Pokud by se stal  Tošovský ředitelem MMF, bude konečně vědět i polovzdělaný student z USA kde leží Česká republika a nebude klást Prahu na pobřeží Jadranu.Kdy konečně začne naše slavná vláda hájit české národní zájmy a přestane dětinsky politikařit? Je přece evidentní, že vše pramení z Pražského hradu , jehož samovládce  má pana Tošovského rád asi jako osinu kdesi...;-€

0 0
možnosti

V.Poustka

22. 8. 2007 19:31
Re: Další ukázka vládního amatérismu

pan Tošovský je kandidátem pana Putina, Česká republika jako člen EU má jiného kandidáta. Co jsi na tom nepochopil?

0 0
možnosti
DG

sádlo

22. 8. 2007 18:03
Klaus to málem nepřežil

zasi si na něj nikdo nevzpomněl, ubohého staříka... a jeho nejlepší přítel Železný už taky není co býval, brzo půjde konečně do lochu. R^

0 0
možnosti