Diskuze

Startuje nový jízdní řád. Přinese zrychlení a nové vlaky, ale i komplikace

Desetiminutová zrychlení na hlavních tratích do jižních Čech a na Moravu nebo konec provozu na některých tratích. Nový jízdní řád platný od neděle dále slibuje tu a tam nové soupravy. Ty ale paradoxně kromě vyššího pohodlí přinesou na hranicích Jihomoravského kraje a Vysočiny snížení komfortu v podobě nutnosti přestupovat z vlaku do vlaku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

jediné zrychlení které jsem zaznamenal bylo, že vlak který jezdil vždy v hodinu :30 jel v hodinu :27 a tímpádem mi ujel. takže pro mne zásadní zpomalení.

1 0
možnosti
Foto

Nějak zapomněli dodat, že nám to zdraží.

2 0
možnosti
JP

Vlaky z Otrokovic do Zlína budou prodlouženy do Rožnova. Ví autor z pražské kanceláře idnesu, kde leží Zlín a kde je Rožnov? Prosím opravte tento blábol.

1 0
možnosti
JS

vím, že nemajitel tohoto plátku Bureš má teď jiné starosti, ale ten jeho svěřenecký fond by se mohl probudit a trochu zainvestovat a alespoň pro "prémium" články do redakce pořídit nějakého externího editora na úvazek půl hodiny denně, který by články po autorech jako je Cafourek přečetl a před zveřejněním opravil aspoň zjevné nesmysly? Křižnov je možná někde v Rusku, Bělorusku nebo na Ukrajině, ale sotva tam dnes jezdí vlaky z Brna....

1 1
možnosti
TP

A kdo nemá premium, tomu ujede vlak...

2 0
možnosti
TN

Premium článek plný nesmyslů... mimochodem, pisalkovi nikdo neřekl, že to není zrychlení o půl hodiny do Brna, ale návrat k původnímu ostudnemu stavu i přes velké rekonstrukce?

1 0
možnosti
TN

Jj třeba Brno Praha úžasné zrychlení. Ostuda, 2 a půl hodiny. A ještě až od května nebo kdy.

2 0
možnosti
Foto

Vybrané vlaky z Otrokovic do Zlína budou prodlouženy do Rožnova pod Radhoštěm - to nejak nechapu... Trat Otrokovice-Zlin pokracuje do VIZOVIC, kde tato KONČÍ. Jakym zpusobem pojede clovek z Otrokovic do Roznova pres Zlin ?? Dekuji za vysvetleni.

4 0
možnosti
JP

Mezi oběma největšími městy v Čechách...? 8-o

O Plzni tam není ani pímenko. Nebo blbě hledám?

6 0
možnosti
DN

Nové VLAKY měly mít soupravy vyráběné v osmdesátých letech už vloni....???

1 0
možnosti